Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti
09-09-2009, 07:30 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-09-2009 07:36 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti
Mircea Sandu: "Am plătit prea mult pentru a juca pe o plajă"
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, s-a declarat nemulţumit de felul cum se prezintă stadionul Steaua, arena pe care se va disputa în această seară partida România-Austria.
"S-a vopsit plaja! Am plătit 20.500 de euro pentru tot ceea ce înseamnă să jucăm pe stadionul Steaua. Mi se pare foarte mult pentru faptul că vom juca pe plajă, vom folosi vestiarele, scaunele de pe stadion, care şi alea sînt rupte, lojele şi sistemul de securitate. Înţeleg că fiecare societate îşi doreşte să supravieţuiască, dar măcar să ne pună la dispoziţie toate condiţiile. Asta e, aşteptăm să se construiască stadionul din complexul Naţional. Băieţii vor face totul ca să cîştige, dar terenul îi va dezavantaja. Se putea să se aducă totuşi un covor, pentru că şi Steaua va avea de suferit", a spus Mircea Sandu la Fanatik Show, pe Digisport. "Vom recurge la sancţiuni dacă şefii din fotbal depăşesc măsura cu declaraţiile" Preşedintele FRF, Mircea Sandu, spune că va lua măsuri împotriva conducătorilor din fotbal care îl contestă pe selecţionerul Răzvan Lucescu: "Şefii din fotbal au dreptul să-şi spună părerile, însă trebuie să păstreze o anumită limită. În cazul în care vor întrece măsura, vor trebui să suporte consecinţele. Aceasta înseamnă că trebuie să se aştepte la amenzi sau la suspendări, poate chiar depunctări, totul este prevăzut în Regulament. Dacă vrei să vorbeşti, plăteşti", a spus Mircea Sandu la Fanatik Show, pe Digisport. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut