Ştiri Jiul Petroşani
09-09-2009, 07:33 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Jiul Petroşani
"Am simţit presiune"
Înlocuitorul lui Daniel Timofte, timp de o etapă, Damian Militaru spune că e greu să stai pe banca tehnică, în postura de antrenor principal.
Antrenorul secund al Jiului, Damian Militaru, a fost în etapa trecută înlocuitorul lui Daniel Timofte, care neavând contractul semnat, a fost nevoit să stea în tribună. În aceste condiţii Militaru a preluat frâiele şi s-a descurcat destul de bine, Jiul impunându-se cu scorul de 4-2. "L-am înlocuit pe Dani doar pe bancă pentru că el s-a ocupat de totul eu nu am făcut decât să pun în practică ceea ce mi-a spus el. Am simţit cu adevărat presiune a mai ales cu trecerea timpului, dar noi am prins o zi bună şi totul s-a terminat cu bine. E foarte greu să stai pe bancă şi toată presiunea să apese pe umerii tăi. Dar repet meritul este al lui Dan", a spus Militaru. După disputarea a patru etape Jiul este una dintre puţinele echipe neînvinse, are adunate 10 puncte, aflându-se la egalitate cu liderul, UTA Arad. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)
4 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut