Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti
09-09-2009, 08:46 PM
|
|||
|
|||
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti
"Un Surdu nu-l poate înlocui pe Mutu"
Fostul internaţional Jean Vlădoiu a vorbit despre absenţa lui Mutu din echipa naţională, datorată accidentărilor. Vlădoiu e de părere că e foarte greu ca cineva să-l înlocuiască pe "Briliant", făcând referire la partida de pe "Stade de France".
"Nu ştiu dacă echipa naţională depinde de Mutu, dar ştiu că noi nu avem prea mulţi de Adrian Mutu în echipă. Dacă el lipseşte, e mai greu...Înscrie din poziţii imposibile, e foaret bun în situaţiile unu la unu...Un Surdu e foarte greu să-l înlocuiasă pe Mutu. De Marica îmi place foarte mult, are viteză, reacţie, dar dacă nu are un om lângă el, care să-l înţeleagă, care să.i dea pasa exact...Asta nu înseamnă că Surdu nu are valoare", a spus Jean Vlădoiu, la Sport.ro. "Borcea, Becali şi Iancu să aibă răbdare!" Jean Vlădoiu are încredere în noul selecţioner şi îl apără în faţa avaşanşei de declaraţii negative care au venit de la conducători granzilor din Liga I. Fostul atacant îi sfătuieşte pe aceştia să aibă răbdare pentru că vor fi chemaţi fotbalişti şi de la aceste echipe. "Rezultatul e unul pozitiv, o surpriză pentru mine personal. Trebuie să remarc dăruirea din acel meci, de mult nu am mai văzut aşa devotament la naţională. Păcat că nu mai avem şanse, dar vina nu e a lui Răzvan, poate nici a lui Piţi. Pe Cristi îl cunosc foarte bine, îşi dorea mulţi jucători la naţională, şi domnul Becali la fel. Dar le spun să mai aibă răbdare, pentru că jucătorii de la Steaua, Dinamo, FC Timişoara sau Urziceni, vor veni la naţională. Sunt câţiva jucători tineri care pot face pasul la echipa mare, Bourceanu, Torje, dar mai sunt fotbalişti care pot prin muncă şi seriozitate să ajungă la naţională", a spus Vlădoiu la Sport.ro Vlădoiu este încântat de faptul că mai multe echipe româneşti participă în cupele europene şi crede că este un moment prielnic pentru tinerii fotbalişti să se afirme. "E greu să mai avem o generaţie precum cea din '86, '87, '88, '89, sau chiar dinainte. Se vede o schimbare în bine, sunt multe echipe calificate în cupele europene şi sunt alte ţări cu mai mulţi bani care nu au numărul ăsta de echipe în cupe. Mă bazez mult pe meciurile din cupele europene, care pot scoate la iveală jucători tineri buni. Jocurile tari sunt foarte importante pentru tineri deoarece au ocazia să crească. De exemplu, meciul ăsta cred că a fost cel mai important din cariera lui Roman de până acum", a mai spus secundul lui Dinamo la Sport.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)
8 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut