Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate România
Egal
Bate Austria
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti
09-10-2009, 12:10 AM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti
"S-a văzut că nu putem păstra un rezultat! E greu cu jocurile din 3 în 3 zile"

Ionuţ Lupescu spune că se aştepta oarecum la un joc greu şi la un rezultat surprinzător în partida cu Austria, dar crede că lipsa de motivaţie nu ar trebui luată drept principal motiv al rezultatului negativ de pe Ghencea.

"Am spus că acest meci va fi mai greu decât cel cu Franţa. Avem probleme când trebuie să jucăm din 3 în 3 zile. Ocaziile pe care le-am avut nu am putut să le fructificăm, iar nici rezultatul nu am putut să-l menţinem. Trebuia să câştigăm, nu vreau să caut alibiuri. Cred că după 1-0 nu s-a văzut acea inteligenţă, motivaţia a lipsit şi ea. S-a văzut azi că mai este mult de lucru la echipă. Erau importante cele trei puncte. Puteam să mai urcăm în grupă, iar acum riscăm şi să pierdem locul din urna a doua valorică", a spus Lupescu la gsptv.

Lupescu a vorbit şi de evoluţia tânărului Mihai Roman: "Roman a avut momente bune, dar şi mai slabe. El e la început, trebuie să câştige încredere şi sunt sigur că vom fi mai mulţumiţi de el."

România a remizat în această seară cu Austria, scor 1-1, golurile fiind marcate de Bucur şi Schiemer.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti - Sebi Raducu - 09-10-2009 12:10 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut