Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate România
Egal
Bate Austria
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti
09-10-2009, 08:37 AM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti
"Austria a fost mult mai bună decât în tur! Nu mai jucăm în Bucureşti"

România a terminat la egalitate cu Austria pe un stadion aproape gol şi cu un gazon dezastruos. Mircea Sandu spune că austriecii au fost mult mai buni decât în meciul cu tur. Preşedintele Federaţiei dă vina şi pe fani, care nu şi-au încurajat echipa.

"Când vom avea un lot de 50 de jucători să poată să îi înlocuiască pe ceilalţi. Mutu ne lipseşte şi a fost un meci curios, pentru că am avut în prima repriză mai multe ocazii. Nu am ştiut să conservăm jocul. Mai avem de jucat, experienţa se capătă. Ne trebuie mai multă ambiţie, dăruire, luciditate", a declarat Mircea Sandu la Sport.ro.

Sandu crede că Austria a fost mai bună decât în tur. "Şi terenul a fost greu şi denivelat, dar când ai mingea la picior nu trebuie să o pierzi cu uşurinţă. E 1-1, Răzvan nu a pierdut, e mulţumitor. Austria a fost mult mai bună decât în meciul tur. Dacă puteam să câştigăm în acel meci, situaţia era acum cu totul alta. E clar că nu mai trebuie să jucăm în Bucureşti până se construieşte stadionul naţionalei", a mai spus Naşul Sandu.

Sandu îi critică pe Codrea şi Săpunaru
"Mă aşteptam la mai mult de la Codrea şi de la Săpunaru, Gigel Bucur s-a zbătut, Ghioane a jucat foarte bine. În prima repriză, echipa s-a bătut, în repriza a doua am avut o cădere. Nu mai merită să joci în Bucureşti. Suporterii au încurajat foarte puţin echipa naţională. Am jucat cu Austria, nu cu Feroe", a încheiat Sandu

"Ma aştept la un nou val de critici. După meciul cu Franţa, am început cu măgării. Trebuie să vedem care sunt plusurile şi minusurile", mai spune Şeful de la FRF.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti - Sebi Raducu - 09-10-2009 08:37 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut