Ştiri Steaua Bucureşti
09-10-2009, 11:07 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Prodan ofertat!
Fostul fundaş al roş-albaştrilor, acum oficial al FRF, a primit propunerea de a lucra în Ghencea pe postul lăsat vacant de Adrian Ilie.
Gigi Becali încă nu a rezolvat problema cooptării unui manager la echipă. Chiar dacă a reluat discuţiile cu Dinu Gheorghe, şeful Braşovului, pare tot mai puţin probabil ca "Vamă" să fie instalat în Ghencea. Becali: "Dinu Vamă e neserios!" Motivul principal? L-a dezvăluit chiar Becali omenilor săi din club: "Dinu e neserios. Discut cu el ceva, după care nu mai răspunde la telefon. Chiar n-am nevoie de astfel de oameni care nu respectă o înţelegere". După ce i-a ratat atît pe Dinu Gheorghe, cît şi pe MM, Becali i-a transmis lui Argăseală: "Găseşte o persoană pe care să o aducem în club". Discuţie Argăseală-Prodan Primul pe care actualul preşedinte l-a apelat deja e al fostului fotbalist al Stelei, Daniel Prodan. În prezent director sportiv la FRF, lui Didi i s-a propus aceeaşi funcţie în Ghencea. Argăseală ar fi avut o întrevedere cu el, cei doi au discutat pe marginea ofertei, însă Prodan i-a transmis şefului roş-albaştrilor că e foarte legat de echipa cu care lucrează la Casa Fotbalului. 5 titluri în 6 ani la Steaua Prodan a venit ca jucător la Steaua în 1992. A stat pînă în 1997, timp în care a cîştigat titlul în fiecare sezon. S-a transferat apoi la Atletico Madrid, după care s-a reîntors în Ghencea în 1999, ocupînd locul 3 în campionat. "Vreau să rămîn în continuare la FRF pentru a-mi duce la capăt contractul care va expira abia la anul. Nu mă dau la o parte de aici şi nici nu vreau să părăsesc corabia" - Daniel Prodan, director sportiv FRF "La FRF mă simt bine, lupii tineri fac echipă bună cu lupii mai experimentaţi şi nu am motive să plec. De cînd a venit şi Răzvan e un nou început şi chiar îmi place ce fac aici" - Daniel Prodan, director sportiv FRF 14 luni au trecut de cînd postul de manager sportiv al Stelei a devenit vacant, după ce Adrian Ilie a demisionat în iunie 2008 http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
21 Musafir(i)
21 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut