Ştiri Politehnica Iaşi
09-10-2009, 01:12 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
Pălimaru şi Tincu au spus "nu" Cetăţii
Conducerea Cetăţii Suceava a încercat în ultimele zile să întărească lotul cu încă doi jucători de la Politehnica Iaşi. Este vorba de Paul Tincu şi Clement Pălimaru, ultimul fiind o cunoştinţă mai veche a sucevenilor. Preşedintele Ciprian Antona discutat cu omologul său Sorin Boca, care iniţial a lăsat de înţeles că gruparea din Copou ar fi dispusă să accepte un împrumut al celor doi fotbalişti pe Areni. Aseară a picat însă mutarea, motivul fiind condiţiile financiare în care Tincu şi Pălimaru ar fi venit.
"Pentru moment nu vin la Suceava. Cel puţin nu acum. Nu exclud posibilitatea de a reveni la Cetatea dar acum nu este nicio şansă. Nici Tincu nu va veni. Am discutat cu el şi nu comentăm motivele pentru care am refuzat să venim la Suceava", a declarat Clement Pălimaru. Dacă de transferat jucători conducerea sucevenilor nu a putut perfecta niciunul, aceştia au de gând să se mai despartă de încă un fotbalist din actualul lot. Transferat în această vară de la CSM Focşani, atacantul Mihai Andrieş nu a rupt gura târgului la Cetatea, iar vocile care îi constestă prezenţa în lotul echipei locale se înmulţesc de la o zi la alta. Conducerea clubului a luat act de acest aspect şi a avut o discuţie cu jucătorul. "I-am spus că ne aşteptam la mai mult de la el şi că a dezamăgit până în acest moment. Iniţial am vrut să ne despărţim de Andrieş însă ultimul cuvânt la avut domnul Radu. Ne-am gândit că i-am face rău jucătorului să-l lăsam pe drumuri acum la finalul perioadei de transferuri, însă am decis să-i reducem salalariul şi contractul cu 20-30%, iar în cazul în care până în iarnă nu va confirma ne vom despărţi de el", a declarat Ciprian Anton. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
21 Musafir(i)
21 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut