Ştiri Steaua Bucureşti
09-10-2009, 02:56 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Au "machiat" gazonul În Ghencea!
Înainte de meciul de aseară, conducerea Stelei a procedat la vopsirea suprafeţei de joc în verde!
Date fiind criticile aduse în ultimele zile stării gazonului, steliştii au căutat ca astfel dreptunghiul de iarbă să pară mai puţin degradat. Au apelat, în acest sens, la un utilaj special, dar au fost însă daţi de gol de criticile preşedintelui federaţiei, Mircea Sandu. "S-a vopsit plaja! Am plătit 25.000 de euro pentru tot ceea ce înseamnă să jucăm pe stadionul Steaua. Mi se pare foarte mult, pentru că vom evolua pe plajă şi vom folosi vestiarele, scaunele de pe stadion, care sunt rupte, lojele şi sistemul de securitate", a spus Mircea Sandu la Fanatik Show. La rândul său, preşedintele din Ghencea, Valeriu Argăseală, a încercat să minimalizeze problema şi să contrazică ideea că gazonul ar fi fost vopsit înainte de meci: "Cred că s-a făcut un subiect naţional din starea gazonului. Fiţi liniştiţi că nu am semnat nicio factură de vopsea. Zvonul ăsta cu gazonul vopsit e cea mai mare inepţie pe care am auzit-o! Gazonul arată mai bine ca săptămâna trecută şi îşi va reveni curând, cu ajutorul vremii". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut