Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-10-2009, 04:40 PM
Mesaj: #19
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Achim n-a prins lotul pentru jocul cu Moldova

Vlad Achim, mijlocaşul de închidere al Ceahlăului, regretă că n-a apucat să prindă nici măcar postura de rezervă în partida oficială a naţionalei de tineret. Jucătorul pietrenilor se bucură, însă, că a fost convocat pentru pregătirea meciului disputat miercuri seară la Craiova, împotriva naţionalei similare a Republicii Moldova.

Şi pentru oficialii Ceahlăului a fost un semn mare de întrebare, absenţa reprezentantului lor din acţiunea oficială desfăşurată la mijlocul acestei săptămâni.

"Până la urmă, selecţionerul Emil Săndoi are puterea de decizie; el hotărăşte cine intră pe teren ca titular, cine prinde lotul şi cine rămâne pe dinafară. Pentru Vlad al nostru, benefică rămâne şi simpla convocare în cadrul acestui lot naţional. Sperăm ca pe viitor să intre şi el în vederile selecţionerului Săndoi şi să joace măcar o repriză", a declarat antrenorul principal al Ceahlăului, Mihai Ionescu.

Ieri, Achim era aşteptat să revină la echipa sa de club, în vederea ultimelor pregătiri pentru importantul meci de campionat, programat mâine seară (21.30) la Braşov.

"Mai întâi să ajungă şi apoi ne vom edifica şi asupra stării lui de sănătate. Ştim că n-ar avea de ce să aibă probleme medicale, dar chiar şi drumurile făcute îi creează acea stare de oboseală", a încheiat "principalul" Ionescu.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-10-2009 04:40 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
31 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut