Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-10-2009, 04:42 PM
Mesaj: #21
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Sofronie: "Am încredere că ne vom întoarce neînvinşi de la Braşov!"

George Sofronie ar putea apărea pe teren la meciul de vineri, 11 septembrie, cu FC Braşov. Are chiar şanse mari sa fie între primii 11 cu care Florin Marin va aborda jocul contra formaţiei antrenate de Viorel Moldovan. Recent selecţionat in naţionala U-19 a României, pentru 45 de minute in meciul amical cu Bulgaria, pierdut la Ruse cu 1-0, Sofronie isi doreşte sa aibă mai multe şanse de a juca decat pana acum.

"Va fi greu la Braşov pentru ca echipa aceea respecta înca jocul tactic învatat de la Răzvan Lucescu. Am încredere ca ne vom întoarce neînvinşi de la Braşov si sper sa joc si eu. Antrenorul va decide daca merit sau nu sa intru pe teren, dar eu dau totul pentru al convinge ca pot evolua la acest nivel", a declarat George Sofronie, tanarul care considera ca Ceahlaul nu a avut şansa pana acum in meciurile de acasă cu Steaua (0-2) si Pandurii (1-2).

George Sofronie a debutat in acest sezon cu Ceahlăul in Liga I pe finalul jocului cu Steaua Bucureşti din prima etapa a campionatului, partida in care s-a înregistrat si recordul de spectatori de pe teren propriu din acest sezon pentru nemţeni.

Meciul FC Braşov - Ceahlaul va fi vineri, 11 septembrie, de la ora 21:30.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-10-2009 04:42 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
64 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut