Ştiri Oţelul Galaţi
09-10-2009, 04:59 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Oţelul Galaţi
Munteanu: "Am respect pentru Dinamo, însă ne vom juca şansa fără reţinere"
Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, că are respect pentru Dinamo, echipa de la care a plecat în fotbalul mare, însă va juca la victorie în meciul din Ştefan cel Mare.
"Sper să avem o evoluţie bună şi mă aştept la un rezultat bun cu Dinamo. Facem orice, pentru asta am dus şi jucătorii la psiholog. Am respect pentru Dinamo, dar ne vom juca şansa fără reţinere. Nu am fost niciodată bine primit pe Dinamo, dar asta nu mă interesează. Obiectivul nostru rămâne un loc de Liga Europa, iar dacă nu reuşim din campionat, o să încercăm să ajungem în finala Cupei României", a spus Munteanu. La rândul său, directorul general al clubului, Marius Stan, este de părere că echipa sa are şanse să scoată un rezultat bun în Ştefan cel Mare deoarece jucătorii lui Dario Bonetti vor trata superficial acest meci: "Încercăm să schimbăm mentalitatea fotbaliştilor cu această consiliere psihologică. Consider că e un lucru normal într-o lume civilizată, sper ca jucătorii să iasă cât mai repede din acest blocaj. Degeaba spune multă lume că Dinamo este echipa cea mai în formă, consider că Braşovul este cea mai în formă pentru că se află pe primul loc. Avem şanse reale dacă jucăm cu determinare, pentru că valoare avem. Orice ar face Bonetti, ei tot o să ne trateze de sus, dar nouă ne convine acest lucru". Partida Dinamo-Oţelul Galaţi, contând pentru etapa a 6-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 19:00. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut