Ştiri Unirea Alba-Iulia
09-10-2009, 05:55 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Atacantul albaiulian Andrei Zăgrean face pasul cel mare al vieţii
Sâmbătă, 12 septembrie 2009 va fi o zi de neuitat pentru fostul golgheter al "alb-negrilor" Andrei Zăgrean (23 ani), care îşi va uni destinele cu Ana-Maria (22 ani). Le vor fi alături în pasul cel mare naşii Daniel şi Anna Dragoş, nunul fiind impresarul fotbalistului. Cei doi tineri şi-au început povestea de dragoste în... 13 mai 2005, dată ce n-o consideră deloc ghinionistă, ba dimpotrivă una extrem de fericită, cunoscându-se prin intemediul unor prieteni comuni. Fotbalul s-a dovedit liantul ce i-a unit, Ana fiind o pasionată a sportului rege.
"Îmi plăcea de Andrei că era cuminte, atipic, diferit de ceilalţi fotbalişti, liniştit, nu agrea discotecile. Practic primul pas în închegarea relaţiei noastre l-am făcut eu, îi trimiteam mesaje de felicitare pentru golurile ce le înscria pentru Metalul Aiud", a povestit viitoarea mireasă. Alintată "Gugu" de alesul inimii sale, Ana-Maria s-a transformat într-un suporter de nădejde al jucătorului, fiind mereu în tribune la jocurile susţinute pe "Cetate", iar atacantul i-a dedicat multe dintre reuşitele sale. Golgheter al Unirii în ediţia precedentă, Andrei recunoaşte că în cazul lor n-a fost dragoste la prima vedere. "Ne ştiam de multă vreme, m-a atras la Ana zâmbetul special şi sufletul. Eu tot timpul am fost aşa timid, «mai familist», dar ne potrivim perfect", a explicat Andrei. Cei doi tineri consideră evenimentul de sâmbătă drept o împlinire a poveştii lor de dragoste şi totodată cel mai important moment al vieţii, aflându-se în consens când îşi creionează planurile de viitor: "Ne dorim un băiat, care cu singuranţă va fi fotbalist mai bun decât tatăl". Ceremonia religioasă se va oficia sâmbătă, la ora 19.00, la Catedrala "Platoul Romanilor" (spre "Schit") din Alba Iulia, iar nunta propriu-zisă se va derula la Cantina Universităţii "1 Decembrie 1918". Deşi şi-a invitat colegii de la Unirea Alba Iulia, grupare de care s-a despărţit în vară, aceştia nu pot fi prezenţi din pricina jocului de la Urziceni, programat în aceeaşi după-amiază. Totuşi la nuntă vor participa foştii coechipieri Unchiaş, Opriceană şi I. Cazan. "Cale albă" şi "casă de piatră" tinerilor miri... http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)
9 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut