Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-10-2009, 06:10 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Andrei Viţelaru şi-a prelungit contractul cu încă două sezoane
Fundaşul Andrei Viţelaru şi-a prelungit contractul cu Ceahlăul Piatra Neamţ pentru încă doi ani, după ce a fost reprimit la prima echipă, după ce fusese la formaţia secundă pentru că a cerut un salariu prea mare.
"Am negociat cu conducerea administrativă, iar ei mi-au propus o prelungire pe 3 ani, dar în cele din urmă am ajuns la un acord pentru un contract pe încă doi ani. Înţelegerea mea expira în 2011, iar acum am contract până în 2013. Cu Rapid nu am negociat, pentru că nu m-a căutat nimeni de acolo", a declarat Viţelaru. Andrei Viţelaru nu a acceptat în primă instanţă să îşi prelungească înţelegerea cu Ceahlăul Piatra Neamţ, pentru că salariul oferit i se părea prea mic. Jucătorul a fost trimis la echipa a doua, iar preşedintele CA al clubului, Viorel Mestecăneanu, a demarat negocierile cu Rapid pentru transferul său, dar, în cele din urmă, acestea nu s-au concretizat. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
38 Musafir(i)
38 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut