Ştiri Dinamo Bucureşti
09-10-2009, 07:02 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Bonetti spune că echipa sa nu va juca relaxat în meciul cu Oţelul
Antrenorul dinamovist Dario Bonetti a declarat joi că jucătorii săi sunt concentraţi înaintea meciului de campionat cu Oţelul şi a promis că vor demonstra pe teren că tehnicianul Dorinel Munteanu şi-a făcut o părere greşită despre jocul de sâmbătă.
"Este un meci dificil şi chiar dacă Dorinel a zis că o să fim relaxaţi, o să îi demonstrăm pe teren că s-a înşelat", a declarat Dario Bonetti, joi, la o întâlnire cu presa. Tehnicianul a evitat să comenteze eventualele plecări ale lui Adrian Cristea şi Marius Niculae, replicând: "Vânzarea lor nu e treaba mea, este treaba conducerii". Ulterior, Bonetti a spus că "o eventuală plecare a lor ar fi o mare pierdere pentru Dinamo", după care a adăugat: "Dacă va pleca Niculae, va avea cine să-l înlocuiască în atac". Italianul s-a referit şi la eventuala venire la Dinamo a atacantului Cristian Bud, de la Gaz Metan, şi a ţinut să precizeze că nu va fi adus la solicitarea sa: "Am lucrat cu el la Juve Stabia, dar nu-l cunosc aşa de bine. Nu l-am cerut eu la Dinamo". Cât priveşte meciul cu Sturm Graz, Bonetti a spus că i-a urmărit atent pe cei trei mijlocaşi austrieci ai acestei echipe în meciul cu România (Beichler, Holzl, Jantscher), ca şi pe elevul său, Adrian Cristea, de jocul căruia s-a declarat mulţumit. Tehnicianul a glumit pe seama faptului că selecţionerul s-a supărat pe fotbalist în urma unei escapade nocturne şi a replicat: "M-am supărat şi eu pe Cristea că nu m-a luat şi pe mine". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
61 Musafir(i)
61 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut