Ştiri Dinamo Bucureşti
09-10-2009, 08:24 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Borcea: "Nu vreau să îl dau pe Cristea! S-a tot plâns la mine că suporterii îl înjură mereu!"
Cristi Borcea a confirmat plecarea lui Adrian Cristea la gruparea antrenată de Ioan Andone, Al Ahli Dubai. Preşedintele executiv al "câinilor" a declarat că decizia i-a aparţinut fotbalistului, iar el nu s-a putut opune.
"Eu nu vreau să îl dau pe Adrian Cristea! El s-a plâns la mine în repetate rânduri că vrea să plece, pentru că tot timpul a fost înjurat de suporteri şi nu a mai rezistat!", a declarat Cristi Borcea pentru ProSport. Tratativele dintre Dinamo şi Al Ahli Dubai sunt ca şi finalizate, singurul lucru care lipseşte fiind semnătura mijlocaşului. Mijlocaşul dinamovist şi-a manifestat şi el intenţia de a părăsi gruparea din Ştefan cel Mare: "Să vedem cum decurg tratativele dintre cele două cluburi. Transferul la Al-Ahli Dubai nu are de ce să fie un pas înapoi pentru mine, ar fi o provocare, chiar era nevoie de aşa ceva. Am vorbit şi cu Mirel Rădoi despre Arabia Saudită şi mi-a spus să merg acolo", a declarat Adrian Cristea. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
53 Musafir(i)
53 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut