Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti
09-11-2009, 01:27 PM
|
|||
|
|||
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti
Paul Codrea: "Vinde benzină"
Paul Codrea îi răspunde dur lui Marian Iancu, cel care l-a criticat după meciul cu Austria.
Lăudat de selecţionerul Răzvan Lucescu, Paul Codrea (28 de ani) a fost desfiinţat de finanţatorul lui Poli Timişoara, Marian Iancu: "Nu se poate face treabă cu un Codrea, care a greşit toate pasele". - Apreciat de Răzvan, criticat de Iancu. Ce să înţeleagă lumea? - Mie mi-ajung aprecierile selecţionerului, fiindcă antrenorii se pricep mai bine la fotbal. Iancu n-a jucat în viaţa lui fotbal, nici n-avea cum la gabaritul său. El vinde benzină. Mi-e clar de ce-şi dau mereu cu părerea aceiaşi oameni: Iancu, Borcea, Becali şi Porumboiu. - De ce? - Pentru că fac circ la televizor şi asta place în România. Am fost de bun-simţ pînă acum, dar nu mai rezist. S-a depăşit limita. Anul trecut eram bun cînd Iancu mă voia la Poli, iar acum nu mai sînt. Investitorii fac scandal fiindcă sînt supăraţi că n-au jucători la lot. - Mircea Sandu a spus că se aştepta la mai mult de la tine. - Şi eu îmi doresc mereu mai mult de la mine. "Părerile investitorilor sînt egale cu zero pentru mine" - Paul Codrea, mijlocaş România http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut