Ştiri Steaua Bucureşti
09-11-2009, 01:55 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
'Nu mergem la Mediaş'
După ce în Ghencea s-au jucat de la începutul sezonului patru partide cu porţile închise, echipele pe care roş-albaştrii le vizitează au început să apeleze la moda preţurilor piperate.
Steaua vinde, lucru pe care toată lumea a început să-l speculeze. Adversarele din Liga I au început să profite de pe urma acestui lucru. 50 de lei un bilet Ioan Horoba a făcut un anunţ sec ieri: "Dacă până vineri la prânz nu voi şti exact câţi oameni vin din Bucureşti să susţină Steaua, eu nu le voi mai păstra niciun bilet". Este greu de crezut totuși că fanii bucureșteni vor fi prezenți la meci tocmai din cauza prețului amețitor al tichetelor: 50 de lei bucata! "Preţuri de Liga Campionilor" Drept urmare, suporterii din Ghencea refuză să se mai ducă în cadru organizat. "Noi am dat aceiaşi bani când jucam în Liga Campionilor cu Real Madrid. Cine este Gaz Metan?", a spus unul dintre fanii Stelei. Şeful Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a confirmat şi el absenţa suporterilor de la Mediaş: "Nu vom organiza nimic. Probabil se vor duce câţiva, individual, dar nimic mai mult". Gaz metan - Steaua, cu casa închisă Interes major la Mediaş pentru partida cu roş-albaştrii. În ciuda preţului piperat, un tichet la tribună a costat 50 de lei, iar unul la peluză 30 de lei, aproape toate cele 1.500 de tichete scoase la vânzare de clubul ardelean miercuri s-au epuizat în trei ore, iar ieri au fost vândute şi ultimele 150 de bucăţi. "Steaua are mulţi fani şi în judeţul Sibiu, de aceea s-au terminat aşa repede", a opinat Ioan Horoba, care a explicat şi de ce clubul a scos pe piaţă doar 1.500 de bilete, deşi stadionul are o capacitate de 5.000 de locuri. "Avem 2.500 de abonaţi, 204 tichete le-am dat Stelei, iar 10% din locuri trebuie să rămână goale", a punctat şeful lui Gaz Metan. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
14 Musafir(i)
14 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut