Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-11-2009, 03:32 PM
Mesaj: #25
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Neînvinşii între ei

Ceahlăul joacă în această seară pe terenul liderului Ligii I, FC Braşov. Partida opune o echipă neînvinsă în deplasare de la începerea campionatului şi una care nu a mai pierdut acasă de aproape doi ani. "Este, poate, cea mai experimentată echipă din Liga I", spun pietrenii despre adversarii lor, în timp ce braşovenii iau foarte în serios formaţia pietreană, chiar dacă este nou promovată.

"Nu mai există echipe mici", şi-a avertizat antrenorul Viorel Moldovan jucătorii.

Pietrenii consideră Braşovul un lider surprinzător, iar principalul merit este al fostului principal, Răzvan Lucescu, actualul selecţioner al Romaniei.

"Noi sperăm că vom face un meci foarte bun. Faptul că cei de la Braşov sînt pe locul întîi ne motivează. Sper să avem o atitudine care să ne permită să venim cu puncte din această deplasare", a declarat Marius Onciu, unul dintre debutanţii Ceahlăului în Liga I.

În aşteptarea primului meci ca titular, mezinul lotului, George Sofronie, este convins că echipa sa nu este de neînvins doar pe alte terenuri.

"Nu putem spune că este Ceahlăul mai bună în deplasare. Am avut poate şi neşansă cu Steaua şi Pandurii. Am pierdut din cauza unor greşeli copilăreşti", a declarat tînărul jucător, care a debutat în Liga I chiar în prima etapă, intrînd pe teren spre finalul jocului cu Steaua.

Ceahlăul va fi sigur altul în meciul de la Braşov cel puţin în privinţa lotului. O schimbare este certă în unsprezecele de start, au spus chiar antrenorii, dar aceştia se vor decide şi în funcţie de forma jucătorilor reveniţi de la loturile naţionale.

Cea mai mare incertitudine planează asupra lui Eugen Cebotaru. Acesta nu a jucat pentru Moldova nici miercuri seară, contra Greciei. Revenit joi noapte la Piatra Neamţ, mijlocaşul s-a pregătit separat ieri, dar face parte din lotul deplasat la Braşov. În calculele antrenorilor nu intră, în schimb, portarul George Savu, înlocuit cu tînărul Alexandru Hărăguţă.

Titular cu Pandurii, brazilianul Fabbron a ratat un penalty şi va fi cel mai probabil rezervă la Braşov.

"Jucătorii nu au fost supăraţi pe Fabbron deoarece a ratat acel penalty", a precizat antrenorul Mihai Ionescu. "Atitudinea lui i-a deranjat mai mult. Nu trebuia să execute el, este ştiut, nu bate penalty jucătorul care îl obţine. Jucătorul a plătit însă pentru greşeala sa".

Lotul pietrean a plecat ieri după-amiază la Braşov. Partida dintre Ceahlăul şi liderul Ligii I se dispută în această seară şi contează pentru cea de a şasea etapă, din care se mai joacă, astăzi, Pandurii Tg. Jiu- CFR Cluj (ora 20, Digi Sport).


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-11-2009 03:32 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
27 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut