Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-11-2009, 03:41 PM
Mesaj: #30
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Cartea Ceahlăului e gata într-o lună

În cel mult o lună de zile, cartea care va sta la baza aniversării celor 90 de ani de la înfiinţarea FC Ceahlăul Piatra Neamţ va fi scoasă spre vânzare. Oficialii clubului pietrean de fotbal vorbesc de aproximativ 400 de exemplare care vor putea fi comercializate de la magazinul cu articole sportive de la stadion.

Întrucât cei din conducerea grupării şi-au dat OK-ul pentru apariţia ei, cartea, full color în toate cele 140 de pagini, a intrat la tipar de luni 7 septembrie. În ea vor fi regăsite aproape toate momentele, locaţiile şi personajeleimportante din întreaga istorie a echipei de fotbal pietrene. Diplome, trofee simbolice şi personalizate şi chiar medalii speciale se pregătesc şi acum pentru toţi jucătorii, antrenorii şi conducătorii ce-au contribuit la istoria fotbalistică a Ceahlăului. Costurile pentru apariţia tuturor exemplarelor cărţii aniversare ar însuma aproximativ 5.000 lei. Iar evenimentul festiv pentru cele 9 decenii de viaţă FC Ceahlăul este programat pentru 20 octombrie. Şase zile mai devreme de sărbătoarea omagială, conducerea grupării de pe Borzoghean, ca şi toţi nemţenii, vor să vadă prima reprezentativă naţională de fotbal a României jucând, iarăşi, la Piatra Neamţ, în meciul internaţional cu selecţionata Insulelor Feroe.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-11-2009 03:41 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
23 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut