Ştiri Rapid Bucureşti
09-11-2009, 04:34 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Manea: "Nu ne permitem decât victoria"
"Meciul cu Vasluiul este la fel de important ca întâlnirea din etapa trecută cu Astra. Vom juca împotriva unei echipe valoroase, care îşi propune ocuparea unui loc de cupă europeană. Rapid nu îşi poate permite să nu câştige acasă. Credem în victorie şi avem nevoie de ea dacă vrem să creştem de la meci la meci pentru a emite pretenţii, în viitor, la unul din primele locuri", a subliniat Manea.
Mai mult, acesta este de părere că partida de duminică nu reprezintă un prilej de revanşă pentru Hizo. "Ca orice antrenor, Hizo vrea să câştige echipa pe care o antrenează. Că în sinea lui e şi ceva personal, asta nu pot să ştiu. Oricum, jucătorii sunt cei care tranşează soarta unei partide", a conchis acelaşi Manea. "Merg pe mâna arbitrilor noştri" "Cred că avem arbitrii buni, ce pot conduce fiecare joc din campionat. Eu pe merg pe mâna arbitrilor noştri. Aşa cum zicea şi domnul Porumboiu, singurul avantaj al arbitrilor străini este că elimină orice suspiciune, chiar dacă apar greşeli în defavoarea uneia sau alteia dintre echipe", este de părere Nae Manea. Nemulţumirile giuleştenilor sunt legate de delegarea tuşierului Popa la meciul de duminică cu Vaslui. "Arbitrul Popa, suspendat în urma prestaţiei din meciul de la Urziceni este delegat, culmea, la revenire, tot într-un meci al Rapidului. Noi am cerut deja să fie schimbat. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, iar greşelile se vor repeta, cineva va trebui să-şi asume răspunderea", a avertizat directorul tehnic al "feroviarilor". "Trebuia să se ţină cont de dorinţa lui Bornescu" "E normal ca Bornescu să se antreneze în continuare. Au trecut atâtea etape şi el nu a apucat să joace. Cred că ar fi trebuit să se ţină cont şi de dorinţa jucătorului. Dacă vroia la Craiova, trebuia să rămână acolo, dacă nu, trebuia lăsat să vină la Rapid, unde este aproape de casă şi de familie. Vom vedea ce decizie se va lua", a comentat Nae Manea. Referitor la rapidiştii chemaţi la naţională, legenda giuleştenilor a precizat: "Selecţionerul hotărăşte cine este convocat. Pe noi ne bucură că sunt convocaţi atât foşti, cât şi actuali jucători ai Rapidului". În ceea ce priveşte tranzacţia dintre George Copos şi Lutz Stache, atât Costache cât şi Manea nu au dorit să discute subiectul. "Sunt probleme între oameni de afaceri. Noi nu ne dorim decât să-i fie bine Rapidului, restul ţine de patron", s-au rezumat ei să afirme. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
23 Musafir(i)
23 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut