Ştiri Gloria Buzău
09-11-2009, 04:56 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Buzău
Un infractor, patron la Gloria Buzău?
Costel Bucur, fostul finanţator, confirmă că a fost sunat de acest personaj, care a recunoscut implicarea sa la echipa din Crâng.
Povestea cumpărării Gloriei Buzău de către un alt om de afaceri, după ce Costel Bucur a renunţat la acţiunile deţinute, rămâne în continuare cusută cu aţă albă. Încă de la început ceva părea putred, mai ales că noul patron a ţinut morţiş să nu îi fie declinată identitatea. Evident, că asta a dat naştere la tot felul de suspiciuni. Mulţi s-au prins de şmecherie, spunând că în spate se află un personaj dubios, fiindcă, dacă ar fi fost "curat", nu avea de ce să se ascundă. Mai ales că cei care investesc în fotbal sunt apreciaţi de microbişti. Despre personajul respectiv, Ionel Turturică, nimeni altul decât cel care a tot dat din aripi să găsească un nou "tutore" pentru Gloria, avea numai cuvinte de laudă. Cică este "un om bazat cu afaceri şi "caşcaval" gras pe el. Stupoare, însă! Potrivit unor surse, care din motive lesne de înţeles au insistat să nu le dezvăluim identitatea, se pare că adevăratul patron al grupării din Crâng ar fi de fapt celebrul escroc de talie internaţională Sergiu Băhăian. Acestuia i se spune "Ţeparul", având la activ un "palmares" impresionant în ceea ce priveşte înşelăciunea. Aşadar, este de înţeles faptul că nu a vrut să îşi arate faţa. "Licenţiatul" în escrocherii, susţin sursele noastre, ar fi băgat la înaintare o firmă pentru a cumpăra Clubul Gloria, aşa cum proceda şi când îşi înşela partenerii de afaceri. Sergiu Băhăian, care în 1995, ca patron al firmei "Sabina Product", printr-un joc piramidal tip Caritas, a păcălit aproape 5.000 de persoane cu zeci de milioane de euro, fugind apoi din ţară. A fost însă prins pe Aeroportul din Budapesta şi condamnat. Peste doi ani a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Jilava, continuându-şi însă activitatea infracţională. Asta, în timp ce creditorii săi, în special reprezentanţi ai mafiei ţigăneşti, îl ameninţau chiar cu moartea. Un an mai târziu, l-ar fi "ţepuit" cu 130.000 de mărci şi 4.000 de dolari pe partenerul său german, fiind arestat şi din nou eliberat. În 2007, Băhaian a fost luat în colimator de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Ilfov, pentru o înşelăciune de peste 400.000 de euro. Individul a cumpărat o firmă pe numele unui amic, după care a trecut la acţiune. A achiziţionat mai multe autoturisme, materiale de construcţii (cărămidă, fier beton, adezivi, uşi metalice şi parchet stratificat), folosind cecuri fără acoperire. Acestea sunt doar o parte dintre "ţepele" trase de cel despre care se spune că ar fi patronul din umbră al GlorieiI Buzău. Aceleaşi surse ne-au informat că Băhăian caută disperat să facă rost de 70.000 de euro pentru achitarea unor datorii ale Clubului din Crâng, promiţând în schimb acţiuni. Întrebat dacă ştie cine este noul patron al Gloriei Buzău, fostul finanţator Costel Bucur a menţionat numele lui Sergiu Băhăian. "Acum două săptămâni, m-a sunat spunându-mi că el este adevăratul patron, dar a băgat pe altcineva în faţă. Chiar mi-a promis că îmi achită suma de 400.000 milioane lei pe care i-am dat-o lui Turturică pentru restanţele faţă de Nejneru, Vigariu, Barbu şi Stoicescu. De atunci nu mai răspunde la telefon. Am luat informaţii despre Băhăian, aflând că este un mare ţepar. Deja mi-am luat gândul de la bani, dar îmi este teamă că Gloria va retrograda în Liga a III-a. A fost o strategie a celor de la Buzău care au adus acest escroc să scape de mine şi să distrugă echipa", ne-a declarat Bucur. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut