Ştiri Steaua Bucureşti
09-11-2009, 06:46 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Basarab Panduru va prelua funcţia de director sportiv
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat vineri că Basarab Panduru va fi directorul sportiv al echipei din Ghencea şi va prelua această funcţie începând de luni, deoarece în acest weekend vrea să-şi încheie colaborarea cu postul GSP TV.
"Am bătut palma cu Panduru. Negocierile nu au fost grele, Panduru a acceptat, pentru că el vrea să ajute Steaua. Va fi director sportiv, va colabora cu Bergodi şi va face simbioza între cele două echipe. Va fi un fel de MM Stoica", a declarat Gigi Becali, vineri, la Sport.ro. Becali a precizat că Panduru va prelua această funcţie începând de luni, pentru că sâmbătă şi duminică va apărea în emisiunile unde este invitat la GSP TV, după care va renunţa la această postură. Patronul steliştilor a precizat că nu trebuie să se creeze speculaţii, pentru că "directorul sportiv e director sportiv şi antrenorul e antrenor" şi aşteaptă de la acesta să facă "militărie şi dictatură", pentru că "e omul foarte bun să facă asta". Becali a mai spus că Basarab Panduru s-a declarat dezinteresat de latura materială a viitoarei sale funcţii. "Salariul să fie cât vrei tu, nici nu mă interesează. Eu vin pentru că sunt stelist şi vreau să ajut echipa", i-a transmis fostul decar din Ghencea, potrivit lui Becali. Venirea lui Panduru la Steaua a fost salutată de antrenorul Cristiano Bergodi, care s-a arătat încântat că va colabora cu fostul jucător al roş-albaştrilor. "Sunt foarte mulţumit că va fi noul nostru director sportiv. Este un băiat foarte deştept şi un om potrivit pentru noi. Din păcate nu l-am cunoscut prea bine, dar Renzo Rossi are o relaţie foarte bună cu el. Panduru a fost un mare stelist, iubeşte acest club şi e binevenit printre noi", a declarat Bergodi în conferinţa de presă pe care a susţinut-o vineri după-amiază. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
28 Musafir(i)
28 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut