Chestionar: Cine se califică?
FCM Bacău
Steaua Bucureşti
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şaisprezecimi: FCM Bacău - Steaua Bucureşti
09-11-2009, 07:40 PM
RE: Şaisprezecimi: FCM Bacău - Steaua Bucureşti
Sechelariu: "Steaua are prima şansă, dar măcar picăm de pe un cal frumos"

Preşedintele de onoare al grupării FCM Bacău, Dumitru Sechelariu, a declarat, vineri, că este bucuros că va întâlni Steaua în 16-imile de finală ale Cupei României, mai ales că îl va vedea din nou pe Gigi Becali cu care a avut un conflict în vară pe tema transferului lui Lovin la Munchen 1860.

"Steaua are prima şansă, dar măcar picăm de pe un cal frumos", a spus la GSP TV Sechelariu, care a adăugat: "Becali zicea că nu ne mai întâlnim, dar uite că ne vedem în Cupă. Orice echipă se poate mobiliza, îmi aduc aminte cu plăcere când am pierdut cu 4-0 în Cupa României, acum câţiva ani, dar aveam o echipă foarte tânără şi vă rog să mă credeţi că până în minutul 37, când au deschis scorul, nu îţi dădeai seama care e Steaua şi care e FCM Bacău".

FCM Bacău va întâlni pe teren propriu Steaua în 16-imile de finală ale Cupei României, conform tragerii la sorţi care a avut loc vineri la Casa Fotbalului.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Şaisprezecimi: FCM Bacău - Steaua Bucureşti - Sebi Raducu - 09-11-2009 07:40 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut