Chestionar: Cine se califică?
FC Zlatna
Dinamo Bucureşti
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şaisprezecimi: FC Zlatna - Dinamo Bucureşti
09-11-2009, 07:45 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-12-2009 04:18 PM de Sebi Raducu.)
RE: Şaisprezecimi: FC Zlatna - Dinamo Bucureşti
Antrenorul Zlatnei: "Meciul cu Dinamo e cel mai important eveniment al localităţii"

Antrenorul formaţiei FC Zlatna, Ştefan Fogoroşi, a declarat, vineri, că partida cu Dinamo, din 16-imile de finală ale Cupei României, este cel mai important eveniment din ultimul deceniu pentru localitatea din Alba.

"Ne-am dorit să aducem un nume mare aici şi iată că am reuşit, ne-am atins visul cu ochii. Meciul cu Dinamo este cel mai important eveniment al localităţii noastre din ultimul deceniu. Avem şanse minime de calificare, dar încercăm să nu ne facem de râs. Cu siguranţă stadionul va fi plin pentru că Dinamo e un nume mare şi aduce suporteri cu orice echipă joacă", a spus Fogoroşi.

Formaţia de Liga a III-a FC Zlatna va întâlni, pe teren propriu, Dinamo în 16-imile de finală ale Cupei României.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Şaisprezecimi: FC Zlatna - Dinamo Bucureşti - Sebi Raducu - 09-11-2009 07:45 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut