Chestionar: Cine se califică?
Chimia Brazi
FC Vaslui
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şaisprezecimi: Chimia Brazi - FC Vaslui
09-11-2009, 07:47 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-12-2009 04:18 PM de Sebi Raducu.)
RE: Şaisprezecimi: Chimia Brazi - FC Vaslui
Conducerea Chimiei Brazi spune că FC Vaslui este "o echipă acceptabilă"

Directorul executiv al formaţiei Chimia Brazi, Lucian Rădulescu, a declarat vineri, după aflarea adversarei din 16-imile Cupei României, că FC Vaslui "este o echipă acceptabilă".

"Cred că mai bine de atât nu puteam pica. FC Vaslui este o echipă acceptabilă. Mă bucur că am evitat formaţiile grele cum sunt Timişoara, Urziceni, Steaua şi Dinamo. Vreau să îi batem pe cei de la Vaslui şi echipa va fi foarte motivată la acest meci", a declarat Lucian Rădulescu.

Imediat după tragerea la sorţi, oficialul Chimiei a fost sunat de patronul vasluienilor, Adrian Porumboiu, care s-a interesat de condiţiile pe care le va găsi la Brazi şi s-a declarat mulţumit când a aflat că va avea paarte de un teren nou, cu multiple facilităţi pentru jucători.

Formaţia din Liga a III-a, Chimia Brazi, o va întâlni în 16-imile Cupei României pe FC Vaslui, conform tragerii la sorţi care a avut loc vineri.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Şaisprezecimi: Chimia Brazi - FC Vaslui - Sebi Raducu - 09-11-2009 07:47 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut