Şaisprezecimi: Astra Ploieşti - FC Farul Constanţa
09-11-2009, 07:55 PM
|
|||
|
|||
RE: Şaisprezecimi: Astra Ploieşti - FC Farul Constanţa
Şumudică este mulţumit că va evolua cu Farul împotriva "prietenilor" de la Astra
Antrenorul echipei Farul şi fostul tehnician al Astrei, Marius Şumudică, s-a declarat mulţumit că va juca împotriva ploieştenilor în Cupa României pentru că astfel va avea ocazia să întâlnească o serie de "prieteni" de la clubul din Ploieşti.
"Tragerea la sorţi este OK pentru Farul. Se putea şi mai bine, în sensul că puteam evolua acasă cu o echipă de Liga I. Aşa, mergem noi la ei. Cei de la Astra au jucători foarte buni pe care îi respect, dar mă duc să îmi fac treaba. Sunt bucuros că mă voi reîntâlni cu această ocazie cu câţiva 'prieteni'", a declarat Marius Şumudică, referitor la relaţiile mai puţin bune pe care le are cu persoane din conducerea clubului prahovean după despărţirea de Astra.. Astra şi Farul Constanţa vor juca în 16-imile Cupei României, potrivit tragerii la sorţi efectuate vineri. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Şaisprezecimi: Astra Ploieşti - FC Farul Constanţa - Sebi Raducu - 09-11-2009, 07:19 PM
RE: Şaisprezecimi: Astra Ploieşti - FC Farul Constanţa - Sebi Raducu - 09-11-2009 07:55 PM
RE: Şaisprezecimi: Astra Ploieşti - FC Farul Constanţa - Sebi Raducu - 09-11-2009, 07:57 PM
RE: Şaisprezecimi: Astra Ploieşti - FC Farul Constanţa - Sebi Raducu - 09-23-2009, 05:40 PM
RE: Şaisprezecimi: Astra Ploieşti - FC Farul Constanţa - Sebi Raducu - 09-24-2009, 03:23 PM
RE: Şaisprezecimi: Astra Ploieşti - FC Farul Constanţa - Sebi Raducu - 09-24-2009, 03:24 PM
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut