Ştiri Steaua Bucureşti
09-11-2009, 08:47 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Am avut satisfactie cand Steaua a obtinut rezultate mari, chiar daca nu mai eram acolo"
Florin Halagian a povestit cum s-a desfasurat activitatea sa la Steaua si care au fost motivele plecarii sale, inainte ca "ros-albastrii" sa cucereasca trofeul Ligii Campionilor: "Consider ca am contribuit si eu la constructia marii echipe a Stelei si am avut satisfactie cand a obtinut rezultate mari, chiar daca nu mai eram acolo. Adevarul a fost foarte simplu: eu am taraganat venirea mea la Steaua aproape 3 ani dezile, timp in care antrenam la Scornicesti, iar fostul ministru al apararii a insistat foarte mult. Asta desi eu, in acesti trei ani, am incercat sa il ajut propunandu-i si recomandandu-i fotbalisti foate buni, nu numai cei pe care i-am adus odata cu mine. Dupa ce am facut lotul, au inceput sa apara tot felul de intrii, de parrie, carespunau ca eu sunt de fapt un vechi dinamovist. De aici am intrat in conflict cu conducerea salariata a clubului si s-a ajuns la concluzia ca eu trebuie sa ma intorc la Sconicesti, ca tovarasul Ceausescu s-a suparat ca eu am plecat de acolo. Bineinteles ca nu m-am dus acolo. Am plecat la FC Arges si mi-am continuat cariera la alte cluburi".
Tehnicianul este de parere ca selectionerul primei reprezentative, Razvan Lucescu, va promova de la nationala de tineret cativa jucatori care vor completa posturile deficitare: "Am convingerea ca 4-5 jucatori de la tineret vor intra in nationala mare. Nu vreau sa numesc pe unul sau pe altul, dar sunt convins ca Razvan Lucescu va urmari si va apropia spre echipa de seniori jucatorii necesari pe posturile deficitare. Ar fi prea devreme sa dam nume acum, poate le-am face rau in primul rand jucatorilor". "Nu vreau sa se spuna ca sunt un simpatizant al lui Mutu, dar s-a vazut ca a lipsit in ultimele meciuri. Trebuie sa existe un lider, un conducator de joc, care sa stranga jucatorii in jurul sau pe teren", a mai spus antrenorul. "Nu imi place ce vad pe stadioane. Nu mai merg la meciuri de Liga I sa le vad pe viu. Mai mult merg la Liga a II-a, unde e mai liniste si mai urmaresc cate un jucator, mai vad un tanar. In rest. stau si urmaresc la televizor", a incheiat Florin Halagian. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
22 Musafir(i)
22 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut