Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri FC Drobeta Turnu-Severin
09-11-2009, 09:55 PM
RE: Ştiri FC Drobeta Turnu-Severin
FC Drobeta l-a împrumutat pe Zimmermann

Accidentarea lui Nicuşor Bănică în startul sezonului şi evoluţiile neconvingătoare ale lui Alin Barbu i-au determinat pe oficialii severineni să-l legitimeze aseară, în ultima zi a perioadei de transferuri, pe portarul Eduard Zimmermann, de la FC Timişoara. Reşiţeanul în vârstă de 26 de ani va juca, sub formă de împrumut, până la sfârşitul sezonului, la malul Dunării, după ce campionatul precedent fusese trimis la CS Buftea, iar în retur la Gloria Buzău.

Acesta este aşteptat luni la FC Drobeta, o dată cu noul antrenor, cel mai probabil severineanul Vali Tiţa. "Am avut probleme în poartă în acest debut de campionat, dar sper să rezolvăm această situaţie o dată cu sosirea lui Zimmermann. Meciul de la Vâlcea va fi ultimul în care voi sta pe bancă şi îmi doresc să obţinem un rezultat pozitiv. Cred că luni vom anunţa noul antrenor", a spus preşedintele - antrenor Vasile Mănescu, nemulţumit de faptul că Barbu a încasat opt goluri în ultimele trei jocuri, cu Dacia Mioveni (0-2), CS Otopeni (2-3) şi Gaz Metan Craiova (0-3), în Cupa României.

De altfel, FC Drobeta intenţionează să mizeze mâine, la Vâlcea, pe Marius Şuta, care-şi va face astfel debutul la echipa severineană. Portarul de 21 de ani a fost adus în pauza competiţională de vară de la Mediaşu Aurit, din Liga a IV-a Satu Mare, la dorinţa fostului antrenor Marian Bucurescu, care-l avusese pe acesta elev la lotul naţional de juniori, în urmă cu patru ani.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri FC Drobeta Turnu-Severin - Sebi Raducu - 09-11-2009 09:55 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut