Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-12-2009, 01:46 AM
Mesaj: #32
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
"Ferariu a fost eliminat prea uşor, iar la penalty a fost simulare"

Antrenorul Florin Marin a declarat, vineri, că jucătorul Constantin Ferariu a fost eliminat cu prea mare uşurinţă, iar la faza penaltiului a fost vorba de o simulare în meciul pe care Ceahlăul Piatra Neamţ l-a pierdut, în deplasare, în faţa formaţiei FC Braşov.

"Îmi felicit jucătorii pentru atitudinea pozitivă, indiferent de rezultatul final. Nu trebuie să uităm, totuşi, că am jucat în compania echipei de pe primul loc şi că, în prima repriză, ne-am creat foarte multe ocazii de a marca. Din păcate, aşa a fost să fie, să plecăm învinşi de aici. Nu comentez arbitrajul, dar, după părerea mea, Ferariu a fost eliminat cu mult prea multă uşurinţă, iar la penaltiul Braşovului a fost simulare. Asta e tot ce pot să spun despre arbitraj", a declarat Florin Marin.

Formaţia FC Braşov a învins, vineri, cu scorul de 1-0, echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci disputat pe teren propriu, în cadrul etapei a VI-a a Ligii I, unicul gol al partidei fiind marcat de Robert Ilyeş, în minutul 77, din penalti.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-12-2009 01:46 AM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
29 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut