Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-12-2009, 03:12 PM
Mesaj: #35
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Gheorghe Ştefan: "Vasile Avram e mai rău decît Costică Vîlcea!"

Patronul nemţenilor, Gheorghe Ştefan a luat foc după maniera de arbitraj avută la meciul de ieri de la Braşov de către Ciprian Dansa din Oradea. După ce braşovenii au reuşit să obţină un penalty din punctul lui Ştefan "inexistent" acesta crede că totul "este făcut special împotriva Ceahlăului".

"Toată brigada de ieri a fost împotriva noastră din primul minut şi am fost sigur că nu avem nici o şansă să cîştigăm acest meci împotriva Braşovului. Este 100% o delegare la comandă, o delegare care să ne facă rău! E clar că avem nevoie de tragere la sorţi pentru a desemna cine să conducă meciurile şi să nu mai fie puse de x sau y de la CCA. Vasile Avram nici nu are demnitatea să răspundă la telefon. L-am sunat de atîtea ori, dar asta e n-am ce să-i fac. Din punctul meu de vedere Vasile Avram e mai rău decît Costică Vîlcea! Gata, m-am săturat de hoţia din campionatul nostru", a spus Gheorghe Ştefan pentru GSP.RO

"Dacă un arbitru este recuzat de 5 cluburi, să fie retrogradat"
Nemulţumit după prestaţia brigăzii de arbitri de la meciul Braşov-Ceahlăul, preşedintele nemţenilor, Gheorghe Ştefan vine cu o propunere pentru toate cluburile din campionatul intern în ceea ce priveşte delegarea cavalerilor fluierului la meciurile din Liga I, şi nu numai.

"Eu n-am nevoie de Dansa să mai mă arbitreze niciodată! Mă uit şi la Rapid, i-a furat Ionel Popa şi acum Avram l-a delegat după suspendare tot la un meci al Rapidului. Este incredibil ce se întîmplă în arbitrajul românesc. M-am săturat să băgăm bani şi să fim umiliţi şi să nu mai conteze nimic din ceea ce spunem. Eu l-am recuzat pe Popa ăsta din Paşcani, şi în special pe ăia care sînt din Iaşi sau de pe lîngă Iaşi. Nu vreau să mă arbitreze ei niciodată! O să propun ca de azi înainte dacă un arbitru este recuzat de cel puţin cinci cluburi, acesta să fie retrogradat în eşalonul inferior, şi tot aşa. Să vedem dacă o să mai greşească şi o să mai facă ceva intenţionat. Sînt sătul de arbitraje şi delegări la comandă!", a tunat Ştefan.

"Dacă Marin n-a avut curajul să facă ce i-am cerut, să-şi ia hainele şi să plece!"
Gheorghe Ştefan are de gînd să nu-şi schimbe decizia de a-i demite pe Florin Marin şi pe Mironaş de la cîrma echipei, după ce aceştia au refuzat să scoată echipa de pe teren, în meciul pierdut vineri seară împotriva celor de la FC Braşov.

"Chiar dacă am vorbit la nervi imediat după meci, nu o să-mi schimb decizia de ai demite pe cei doi. N-am nevoie de Florin Marin atîta timp cît eu i-am cerut să scoată echipa de pe teren. M-am săturat să fiu bătaia lor de joc în clubul ăsta! Marin şi cu Mironaş trebuiau să facă ce le-am zis eu. N-au avut demnitatea să scoată echipa de pe teren, să plece, n-am nevoie de ei la club. Gata! Îmi ajunge, să plece! Dacă Marin n-a avut curajul să facă ce i-am cerut, să-şi ia hainele şi să plece! Nu o să am nevoie de ei, o să mă gîndesc zilele astea şi o să văd cine o să vină antrenor. Oricum, Florin Marin nu mai are ce căuta la echipă, pentru că eu nu pot să lucrez cu oameni care n-au demnitate şi nu ascultă ce le zic, atunci cînd simt să nu avem nici o şansă din cauza arbitrilor. Asta e, o să vină sigur cineva săptămîna viitoare!", a încheiat furibund preşedintele "de onoare" al Ceahlăului.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-12-2009 03:12 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
56 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut