Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-12-2009, 03:26 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"Am atacat şi am dominat, dar Pandurii au jucat în stilul lui Cârţu"
Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că arbitrul Sebastian Colţescu a "scăpat jocul din mână" la meciul pierdut de echipa clujeană, vineri seară, cu scorul de 0-1, în faţa formaţiei Pandurii Târgu Jiu.
"Colţescu a scăpat jocul din mână. Din păcate el nu mai este cel care a fost în urmă cu câţiva ani", a spus Mureşan. Iuliu Mureşan a precizat că le-ar reproşa jucătorilor antrenaţi de Antonio Conceicao faptul că nu au reuşit să înscrie, deşi au dominat jocul şi au avut ocazii. "Pandurii au jucat la acest meci în stilul caracteristic. În stilul lui Cârţu şi s-au apărat foarte bine în toate liniile posibile în prima repriză. Noi am atacat şi am dominat, dar nu am dat gol. Inevitabilul s-a produs în repriza a doua când la acea fază probabil că a fost 11 metri şi am pierdut partida. E păcat, dar aşa e la fotbal. Jucătorilor mei le-aş reproşa lipsa de luciditate a atacanţilor, pentru că au ratat foarte mult dar n-au băgat mingea în poartă. Am avut ocazii clare, am dominat partida şi posesia a fost bună şi am avut mai multe ocazii, dar degeaba totul", a adăugat oficialul clujean. Mureşan a menţionat că CFR Cluj a avut un singur suporter la partida de la Târgu Jiu. "Fanii nu au venit pentru că noi nu mai avem voie să-i sprijinim cu deplasările şi e greu să vină pe banii lor", a explicat el. Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, de Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut