Ştiri Dinamo Bucureşti
09-12-2009, 04:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Dorinel, alergat de dinamovişti!
Istoria revederii de astăzi dintre tehnicianul Dorinel Munteanu şi Dinamo are o semnificaţie aparte pentru antrenorul Oţelului.
Om de bază în echipa care a câştigat titlul în 1992, alături de Demollari, Tene sau Selymes, fostul internaţional a ajuns unul dintre cei mai detestați oameni în viziunea suporterilor din "Ştefan cel Mare". S-a refugiat în maşină Ruptura s-a produs la un derby Dinamo - Steaua (0-1), disputat pe 22 august 2004. Dorinel se transferase la rivala "câinilor" şi a fost fluierat pe toată durata evoluţiei sale. Chiar şi aşa, din postura sa de jucător reprezentativ al echipei naţionale, Munti a încercat, la o oră după terminarea partidei, un gest nebunesc. S-a dus să le explice fanilor dinamovişti, strânşi la terasa din faţa stadionului, de ce a ajuns la echipa din Ghencea! "Am vrut să vin la Dinamo, dar am fost refuzat. A fost prima mea opţiune, dar a trebuit să mă transfer undeva, să prind echipa naţională", le-a explicat Dorinel. N-a apucat însă să termine ce avea de zis. Dialogul a fost brusc oprit de un torent de înjurături, scuipat şi de un şir de sticle aruncate înspre Dorinel, care s-a refugiat imediat în maşina personală, cu fanii pe urme. Acesta a fost ultimul "dialog" purtat între fanii lui Dinamo şi fostul jucător, al cărui nume a devenit de atunci sinonim cu cel al Stelei, echipă la care s-a şi întors, de data aceasta în calitate de tehnician. Iar astăzi, de la ora 19:00, rivalul alb-roşiilor vrea să reuşească surpriza etapei, printr-un succes împotriva trupei lui Dario Bonetti. Acelaşi tratament şi pe Cotroceni În primăvara lui 2004, în primul său sezon la Steaua, Dorinel a încercat să vizioneze pe stadionul Cotroceni un meci al rivalei Dinamo, care o întâlnea pe FC Naţional. Ex-internaţionalul s-a aşezat chiar în mijlocul suporterilor dinamovişti de la tribuna 0, neştiind ce va urma. Munti a fost scuipat de unul dintre suporteri, care i-a reproşat apartenenţa stelistă. Fără să spună nimic, Dorinel s-a ridicat de pe locul pe care stătea, părăsind imediat stadionul. 1 titlu de campion a câștigat Dorinel Munteanu cu Dinamo (1992) 134 de selecții a adunat Munti pentru echipa națională 1 titlu de campion a câștigat Dorinel Munteanu cu Steaua (2005) "Nu vreau să detaliez acel incident. Asta e! Eu mi-am făcut datoria pe la toate echipele pe unde am jucat", Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
14 Musafir(i)
14 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut