Ştiri Unirea Alba-Iulia
09-13-2009, 02:18 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Falub: "Din păcate, plecăm cu 0 puncte de la Urziceni"
Antrenorul Adrian Falub s-a declarat dezamăgit de evoluţia elevilor săi. "Din păcate, plecăm cu 0 puncte de la Urziceni. Plătim tribut că nu am avut curaj şi am făcut multe greşeli în prima repriză. Partea secundă a fost mai bună şi pentru că Urziceniul cred că s-a gândit mai mult la meciul de la Sevilla", a comentat tehnicianul.
În ciuda prestaţiei din acest meci, Falub continuă să creadă în elevii săi. "Jucătorii mei pot mai mult, dar avem o echipă neexperimentată, care are nevoie de încurajări, dar şi de critici. Sunt jucători care n-au mai jucat în Liga I. Mulţi nu ne-au dat nicio şansă încă de la începutul campionatului şi iată că am obţinut 5 puncte în 6 jocuri", a spus tehnicianul. Altfel, după meci, în vestiarul oaspeţilor a avut loc un scandal, în urma căruia Adrian Falub a ieşit nervos, strigând: "Ori eu, ori ei!" şi potrivit unor surse ar fi avut un conflict cu jucătorii Florin Dan, Norbert Varga şi Sorin Rădoi. Unirea Urziceni a învins, sâmbătă, formaţia Unirea Alba Iulia, scor 1-0, şi a obţinut cea de-a patra victorie în această ediţie de campionat, acesta fiind ultimul joc oficial înaintea debutului în Liga Campionilor. Unicul gol al meciului a fost înscris de Marinescu, în minutul 33. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
69 Musafir(i)
69 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut