Ştiri Dinamo Bucureşti
09-13-2009, 03:41 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-13-2009 03:41 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Cristi Borcea: "Mercenari şi nesimţiţi!"
[align=justify]Borcea i-a desfiinţat pe jucători după eşecul de aseară, dar nu i-a găsit nici o vină lui Dario Bonettiş
Eşecul contra Oţelului l-a întors pe Borcea împotriva fotbaliştilor. El i-a făcut praf în vestiar, apoi a zis la GSP TV: "Nu se poate aşa nesimţire! Sînt nişte mercenari! Cu Ceahlăul le-am dat banii înainte de meci şi au bătut 4-0, cu Steaua am făcut la fel şi au cîştigat! Cu Slovan Liberec le-am dat 50.000 de euro şi şi-au dat viaţa pe teren! Acum nu le-am mai dat bani şi uite ce s-a întîmplat!". El e convins că fotbaliştii s-au plafonat după eşecul din sezonul trecut: "Trebuie schimbat ceva, nu poţi să joci aşa la Dinamo! Aici trebuie să ai 1-0 încă de pe la vestiare! Nu ai cum să îmbraci tricoul alb-roşu şi să evoluezi într-un asemnea mod". Singurul care a scăpat de valul de acuze a fost italianul Dario Bonetti: "Ce vină are antrenorul că jucătorii nu mai pot alerga?". "Bateţi la Graz şi se uită tot!" Borcea le-a transmis jucătorilor că trebuie să învingă neaparat joi, în Austria, pentru a şterge înfrîngerea cu Oţelul. Borcea a intrat nervos în vestiarul "cîinilor" la finalul meciului cu Oţelul. "Nu se poate să jucaţi cu atîta lejeritate, să nu vă implicaţi deloc! Punctele astea pierdute ne pot costa titlul. V-aţi relaxat după săptămîna în care aţi învins şi la Slovan, şi în Ghencea, aşa ceva nu se poate!!", a tunat el. Apoi a mai coborît tonul, încercînd să-i liniştească pe jucători şi să îi facă să realizeze importanţa partidei de joi, din Europa League, cu Sturm Graz: "Trebuie să învingeţi la Graz, altfel va fi foarte rău pentru voi! Lumea va uita toate lucrurile incredibile pe care le-aţi realizat pînă nu demult. Se vor şterge cu buretele, ştiţi şi voi cum sunt suporterii, vă iubesc doar la victorii". Borcea, Turcu şi Badea au mai avut o şedinţă astă-noapte, pentru a analiza cauzele eşecului. "Nu ştiu ce a spus Borcea cînd a venit în vestiar. A strigat ceva în română, însă mie nu mi-a tradus nimeni. Era supărat, dar toţi sîntem!" - Dario Bonetti, antrenor Dinamo http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
39 Musafir(i)
39 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut