Ştiri Unirea Urziceni
09-13-2009, 04:53 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Narcis Raducan: "Suntem mai puternici decat anul trecut"
Narcis Raducan, spera ca Unirea sa poata specula si minusurile spaniolilor. Directorul sportiv al Unirii Urziceni, Narcis Raducan, a urmarit partida disputata de viitoarul adversar al Unirii Urziceni in Champions League, FC Sevilla, in fata celor de la Zaragoza. Acesta s-a aratat impresionat de forta ofensiva a baietilor pregatiti de Manolo Jimenez.
"A fost un meci superb al Sevillei, daca as privi ca un spectator neutru, in cel mai pur stil spaniol. Toti jucatorii au fost concentrati, si pot spune ca au o forta ofensiva extraordinara. Chiar isi permit sa neglijeze faza de aparare, uneori fundasii laterali nu mai coboara pentru ca se bazeaza foarte mult pe atac, iar in momentul in care a egalat Zaragoza chiar nu au intrat in panica. Atmosfera de la stadion a fost superba, sunt foarte iubiti acolo. Jucatorii abia au reusit sa iasa din hotel, erau asteptati de fani inca la plecarea de la hotel, iar unul dintre cei mai aclamati a fost brazilianul Luis Fabiano care a si inscris doua goluri ieri (n.r. sambata)", a declarat Narcis Raducan intr-o interventie telefonica avuta in cadrul emisiunii Gol dupa gol. Referitor la punctele slabe ale Sevillei, directorul sportiv al Unirii a subliniat nervozitatea unora dintre jucatori, in special a atacantilor: "Sunt multi jucatori cu sange latin, mai nervosi si putem profita de acest lucru. Ramane sa vedem daca ne vom ridica la nivelul unei echipe care poate specula aceste minusuri ale lor. Eu as compara situatia de anul trecut cu Hamburg pentru ca si atunci am fost impresionat de jocul lor, si eram chiar oarecum pesimist, dar si atunci baietii au putut sa profite de lipsurile observate de Dan Petrescu. Daca atunci s-a putut sa jucam bine contra nemtilor, de ce n-am putea sa o facem si acum, mai ales ca eu cred ca suntem mai puternici." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)
16 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut