Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-14-2009, 02:14 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Contracte înjumătăţite la CFR!

Eşecul de la Târgu-Jiu a fost picătura care a umplut paharul pentru şefii CFR-ului. Preşedintele Iuliu Mureşan a început să "taie" în carne vie, iar primii luaţi la ţintă sunt jucătorii.

-V-a mai trecut supărarea după eşecul de la Târgu Jiu?
-În fotbal nu prea ai timp să fii supărat, pentru că vine următorul joc şi trebuie să priveşti înainte, dar nu sunt deloc fericit. Am pierdut pentru că a fost o lipsă totală de atitudine din partea jucătorilor. Pentru a învinge trebuie să îţi doreşti acest lucru, iar la noi tocmai aici este problema, jucătorii nu pun suflet la echipă.

-Aţi luat vreo măsură după acest început mai slab de campionat?
-După meciul de la Târgu Jiu am fost foarte supărați atât eu, cât şi Arpi şi am decis împreună să luăm o măsură drastică. Am anunţat jucătorii în vestiar că din acest moment îşi vor încasa doar jumătate din contracte. Restul banilor le vor intra în cont la sfârşitul campionatului, dacă luăm titlul. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, banii rămân în vistieria clubului.

"Nu le stă mintea la fotbal"
-Deci consideraţi jucătorii principalii vinovaţi?

-Este inadmisibil să avem cele mai mari contracte din Liga I şi să nu avem rezultate. Ei cred că banii vin oricum, dar îi anunţ că banii nu mai vin oricum de acum înainte la CFR. Noi plătim taxe şi impozite, iar lor nu le stă deloc mintea la fotbal. Am decis să îi ardem la buzunare pentru că acest lucru îi doare cel mai tare. Dacă vor bani, trebuie să pună suflet şi mintea să le stea numai la fotbal.

-Sunt deja voci care spun că, dacă nu va câştiga cu Copenhaga, Conceiçao va fi demis.
-Nu se pune problema aşa. Am avut şi cu el o discuţie, dar rămâne confidenţial ce am discutat. Deocamdată, postul nu îi este în pericol, însă pe orice antrenor îl ţin rezultatele.

Meciul cu Copenhaga, decisiv pentru Conceiçao?
Chiar dacă şefii CFR-ului spun că încă nu se pune problema ca Antonio Conceicao să fie demis de la cârma echipei, potrivit unor surse postul portughezului este în pericol. Partida de joi contra celor de la FC Copenhaga ar putea fi ultima pentru tehnician pe banca clujenilor dacă "feroviarii" nu se vor impune în primul meci din grupele Europa League.

7 goluri a marcat CFR Cluj în primele şase etape din Liga I

Au redus preţul la bilete pentru Europa League

Preţul piperat al pachetelor pentru cele trei meciuri din Europa League a făcut ca fanii CFR-ului să nu se înghesuie la casele de bilete. Până ieri doar 3.000 de tichete au fost vândute, lucru pentru care şefii CFR-ului au hotărât să scadă preţul tichetelor. "Am ieftinit puţin biletele pentru jocul cu Copenhaga. Dacă nici aşa nu se vor vinde, înseamnă că jocul slab al echipei este cauza pentru care oamenii nu vin la stadion", a spus Mureşan.

Tabel preţuri bilete CFR în Europa League
Sector Preţ vechi Preţ nou
Tribuna VIP 1.000 lei 600 lei
Tribuna oficială 166 lei 90 lei
Tribuna I (sector 21) 133 lei 70 lei
Tribuna I 100 lei 50 lei
Tribuna II (40-42, 49-50) 133 lei 60 lei
Tribuna II 100 lei 50 lei
Tribuna II (37, 45, studenţi) 50 lei 30 lei
Peluza I 33 lei 15 lei
Peluza II 66 lei 30 lei

Nici danezii n-au învins în weekend
FC Copenhaga, adversara de joi a clujenilor în Europa League, a remizat în deplasarea de la Odense, scor 1-1, golul lui FC Copenhaga fiind marcat de Vingaard, în minutul 38, din penalty.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-14-2009 02:14 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
25 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut