Ştiri Unirea Urziceni
09-14-2009, 02:57 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Bilaşco: "Sevilla nu mai e aceeaşi!"
Marius Bilașco e unul dintre jucătorii pe care Dan Petrescu i-a reinventat la Unirea Urziceni. Acum, fostul atacant al Argeșului se pregătește de duelurile cu granzii Ligii Campionilor.
-Ce i-ai pregătit lui Escude? -Dacă v-aş spune, n-ar mai fi o surpriză (râde). Mă voi pregăti asiduu pentru duelul cu fundaşii lor, pentru că le ştiu prea bine valoarea. Mai am câteva zile de antrenament şi vreau să ajung la potenţial maxim, pentru că vin după o răceală puternică din cauza căreia am şi ratat meciul cu Alba Iulia. -Care este obiectivul tău pentru partida de miercuri? -Eu vreau să obţinem rezultatul pe care l-a scos România în Franţa (n.r. - 1-1). Diferenţa dintre echipe este cam aceeaşi şi cred că egalul poate fi realizat. -De cine te temi cel mai mult? -Sevilla are o superechipă, cu atâtea vedete! Trebuie doar să-i treci în revistă pe Kanoute, Luis Fabiano şi pe Negredo şi poţi să-ţi faci o idee pe cine vrem noi să batem. -Mai este Sevilla sperietoarea de acum câţiva ani? -Într-adevăr, deşi rămâne o echipă foarte puternică, Sevilla nu mai e parcă aceeaşi trupă care lua lejer Cupa UEFA. A început greu campionatul şi, dacă ne subestimează, putem da lovitura. Sper ca arbitrajul să nu fie ca cel de la Hamburg, de anul trecut, când meritam victoria, dar centralul ne-a refuzat două penalty-uri. -Cum analizezi tu această grupă a Unirii? -Eu le văd ca favorite clare pe Sevilla şi Stuttgart. Apoi vine Rangers, cu care ne vom bate pentru locul trei. Noi am jucat nişte amicale cu Celtic în ultimul timp şi cam ştim la ce să ne aşteptăm de la ei. Sincer, Rangers mi se pare sub Celtic. 16 goluri a marcat Marius Bilaşco pentru Unirea Urziceni http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
76 Musafir(i)
76 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut