Ştiri Unirea Urziceni
09-14-2009, 02:58 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Galamaz: "Nu-mi vine să cred că joc în Ligă!"
George Galamaz ştie foarte bine cu cine are de-a face la partida de la Sevilla. Îi laudă pe atacanţii spaniolilor, Fabano şi Kanoute, şi speră ca ultimul să fi slăbit din cauza Ramadanului pentru a-l putea bloca mai bine!
-Ţi-ai făcut planul pentru duelul cu Fabiano şi Kanoute? -Nu m-am gândit încă ce o să le fac, dar e clar că trebuie să fiu cu ochii pe ei ca pe butelie! Sunt printre cei mai buni atacanţi din lume, iar la această oră Fabiano este şi în mare formă. Faptul că e titular în naţionala Braziliei şi că a marcat şi două goluri Argentinei acum câteva zile spune totul. Glumind puţin, sper ca Frederic Kanoute să fie mai slăbit din cauza postului Ramadanului! -Le puteţi face faţă spaniolilor? -Vom încerca să ne ajutăm reciproc atunci când suntem în dificultate în timpul jocului şi să acţionăm ca un tot. Chiar dacă poate suna ca un clişeu, la Urziceni grupul a fost întotdeauna cheia succesului şi principalul nostru atu. De asemenea, este foarte important să nu facem greşeli personale, pentru că nu vom fi iertaţi. -Cât de mare este presiunea la acest meci? -Noi nu avem nimic de pierdut pentru că oricum nimeni nu ne dă nicio şansă. Avem doar de câştigat dacă realizăm miracolul. Eu îmi propun să jucăm ca anul trecut la Hamburg, unde ne-a ieşit planul şi am obţinut un 0-0 foarte mare. Dacă am scoate un egal şi la Sevilla, ar fi extraordinar. -Aveţi şanse să treceţi de grupă? -Sevilla este cea mai puternică echipă a grupei şi nu cred că se gândește să nu se califice mai departe de pe primul loc. Totuşi, ei au avut ceva probleme în Liga Campionilor, unde n-au reuşit performanţe prea mari. E posibil însă ca asta să-i facă să accelereze anul acesta, mai ales că ei cred că au o grupă foarte uşoară. Cred că Stuttgart-ul este foarte puternică, iar apoi cred că urmează Rangers, căreia vrem noi să-i luăm faţa. -Îţi vine să crezi că miercuri debutezi în Liga Campionilor? -Sincer? Nu prea! Vreau să mă bucur la maximum de aceste partide, pentru că nu credeam vreodată să ajung să le joc. Când am venit eu la Urziceni, echipa era pe locul 15 şi se bătea la retrogradare. 4 sezoane are George Galamaz în tricoul formaţiei antrenate de Dan Petrescu http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
96 Musafir(i)
96 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut