Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-14-2009, 05:20 PM
Mesaj: #40
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
"Viciere clară de rezultat"

Preşedintele Ceahlăului a pus înfrîngerea de la Braşov pe seama arbitrajului, pe care l-a catalogat "scandalos" şi "catastrofal". Înainte de a acorda un penalty gratuit gazdelor, centralul Ciprian Danşa a mai greşit flagrant de două ori împotriva pietrenilor, acuză Viorel Măstăcăneanu. O dată pentru că nu l-a eliminat pe Zaharia, pentru simulări repetate, apoi i-a arătat foarte uşor cartonaşul roşu lui Ferariu, în min. 65, cînd fundaşul nemţenilor a primit al doilea avertisment. Chiar şi în inferioritate numerică, Ceahlăul nu ar fi pierdut la Braşov, vineri seară, dacă gazdelor nu li se acorda un penalty, consideră conducătorul grupării pietrene.

"A fost viciere clară de rezultat", declară Viorel Măstăcăneanu. "Mai erau 14 minute, iar noi ne aflam sub presiune, dar am fi rezistat. Un arbitru cum este Danşa nu are ce căuta în fotbal. A fost o catastrofă de arbitraj".

Viorel Măstăcăneanu nu a vrut să se pronunţe asupra demiterii mana­gerului Florin Marin şi aşteaptă să mai aibă o discuţie cu preşedintele de onoare, Gheorghe Ştefan, decis să renunţe la antrenor.

"Nu pot spune că exista o stare de nemulţumire în privinţa antrenorului. A fost o decizie de moment. Tensiune este, însă, la club, din cauza acestor ghinioane. Am pierdut meciuri din care am fi putut obţine rezultate favorabile", a mai declarat preşedintele Ceahlăului.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-14-2009 05:20 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut