Ştiri Politehnica Iaşi
09-14-2009, 06:02 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
Amintiri frumoase cu oltenii
"Craiova n-a mai cîştigat la Iaşi de 24 de ani!", s-a mirat antrenorul Petre Grigoraş atunci cînd i s-a adus la cunoştinţă acest bilanţ. "La mai mulţi!", urează imediat tehnicianul ieşenilor, precizînd că, dincolo de această tradiţie favorabilă Politehnicii, el însuşi are amintiri plăcute din întîlnirile pe care le-a avut pînă acum cu juveţii.
"Universitatea Craiova este echipa căreia, ca jucător, i-am înscris cele mai multe goluri pe prima scenă fotbalistică a ţării", povesteşte Grigoraş. "Şi ca antrenor am învins-o de foarte multe ori, chiar şi atunci cînd Universitatea avea o echipă foarte puternică", afirmă actualul tehnician al Politehnicii, precizînd şi momentul de vîrf al acestor confruntări: "Pe vremea cînd antrenam la Farul Constanţa am eliminat formaţia olteană din Cupa României, iar apoi noi am jucat finala competiţiei, cu Dinamo". Grigoraş se întoarce imediat însă cu picioarele pe pămînt: "Asemenea amintiri sînt plăcute, dar nu putem trăi din ele". "Universitatea Craiova este acum o echipă cu gînduri mari, care nu ezită să viseze chiar la cucerirea titlului naţional. Noi deocamdată nu ne putem gîndi la aşa ceva, pentru că nu avem potenţialul de a ne lupta pentru asemenea poziţii", rezumă antrenorul Politehnicii poziţiile de pe care cele două formaţii abordează confruntarea din această seară. "Sînt convins că nu va fi un meci uşor, dat fiind că întîlnim o echipă cu jucători foarte valoroşi, cu patru-cinci internaţionali de tineret, cu alţii cîţiva aflaţi în vizorul primei reprezentative şi cu unii care au un nume pe prima scenă fotbalistică a ţării, precum Trică şi Bădoi. Universitatea are un lot foarte valoros şi poate oricînd să facă meciuri spectaculoase, să cîştige cu orice adversar din ţară", afirmă Grigoraş. Pe de altă parte, "Craiova are uneori fluctuaţie în evoluţie", iar tehnicianul din Copou precizează că nu este dispus să depună armele: "Aştept o evoluţie bună a echipei noastre şi, bineînţeles, un rezultat favorabil, pentru că situaţia noastră în clasament este una delicată, chiar dacă ne aflăm abia la începutul sezonului. Cele trei puncte sînt vitale pentru noi. O victorie ne‑ar da moral foarte bun pentru meciurile următoare, în care vom întîlni două echipe nou promovate şi în care sper să nu se mai repete ce s-a întîmplat la Alba Iulia". Pentru întîlnirea de diseară, la Poli nu există probleme serioase de lot, Grigoraş sperînd astfel că va reuşi să găsească formula cîştigătoare. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
22 Musafir(i)
22 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut