Ştiri Universitatea Craiova
09-14-2009, 06:35 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Mititelu: "Dacă Gîngioveanu nu s-ar fi ţinut de năzbîtii şi ar fi făcut pregătirea de vară, n-ar mai fi avut probleme cu accidentările"
Faptul că Gîngioveanu nu joacă la Vaslui de ceva timp din cauza problemelor medicale a ajuns şi la urechile oficialilor olteni. S-ar părea că mijlocaşul împrumutat un an de Craiova ar urma să revină pe gazon abia la începutul lui noiembrie!
"Am auzit şi eu că Gîngioveanu e accidentat. Îmi pare rău să constat că lipsa pregătirii de vară îl afectează atît de mult. Dacă ar fi făcut pregătirea acum nu mai avea nici o problemă, însă, din păcate pentru el, acest tur va fi unul ratat. Ceilalţi jucători ai Craiovei care au dat BAC-ul în august n-au avut nici o problemă. Au luat şi BAC-ul şi şi-au făcut şi stagiul de pregătire. Sper ca el să tragă o învăţătură după acea năzbîtîie din vară", a declarat azi Adrian Mititelu pentru craiovamaxima.ro. În iunie, Gîngioveanu nu a primit acceptul conducerii să rămînă în ţară şi să-şi susţină examenul de Bacalaureat, iar mijlocaşul a refuzat să plece în cantonament cu echipa. În primă fază, "Gîngio" a fost trimis disciplinar 6 luni la "satelit", ulterior fiind împrumutat gratis un sezon la Vaslui. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)
11 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut