Ştiri Dunărea Galaţi
09-14-2009, 07:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dunărea Galaţi
A plecat Bordeianu!
Formaţia gălăţeană de eşalon secund care a ajuns în şaisprezecimile de finală ale Cupei României "Timişoreana" a rămas fără antrenor principal!
Stelian Bordeianu şi-a dat demisia după eşecul de sâmbătă de la Buzău (1-2 cu Gloria), iar începând de astăzi antrenamentele sunt conduse de preşedintele Auraş Braşoveanu, care a mai pregătit echipa şi în alte rânduri. "Au fost diferenţe de opinie între antrenor şi acţionariat, iar Stelian Bordeianu a decis să-şi dea demisia. Cel puţin până la sfârşitul acestei săptămâni voi pregăti echipa, existând posibilitatea să căutăm ulterior un nou antrenor. Aştept ca acţionarii echipei să revină în oraş pentru a decide ce vom face", ne-a declarat Auraş Braşoveanu, preşedintele-antrenor al FCM Dunărea. La rândul său, Bordeianu susţine că a decis să-şi facă bagajele din cauza unor discuţii care l-au deranjat. "Am decis să-mi văd de treaba mea, ceva nu mi-a convenit, însă pot spune că m-am despărţit amiabil de echipă. Le urez baftă!", a conchis fostul tehnician al gălăţenilor. O posibilă variantă pentru locul ocupat de interimarul Braşoveanu ar fi Viorel Tănase, antrenor la echipa-satelit a Oţelului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Ştiri Dunărea Galaţi - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:45 PM
RE: Ştiri Dunărea Galaţi - Sebi Raducu - 09-14-2009 07:00 PM
RE: Ştiri Dunărea Galaţi - Sebi Raducu - 10-11-2009, 11:12 AM
RE: Ştiri Dunărea Galaţi - Sebi Raducu - 10-29-2009, 09:54 PM
RE: Ştiri Dunărea Galaţi - Sebi Raducu - 11-09-2009, 10:26 PM
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)