Ştiri FC Drobeta Turnu-Severin
09-14-2009, 07:12 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Drobeta Turnu-Severin
Mănescu: "Mingea n-a trecut de linia porţii"
Cu doar trei remize albe obţinute în precedentele zece deplasări din campionat, FC Drobeta a fost aproape de victorie în Zăvoi. CSM Rm. Vâlcea a egalat în primul minut al prelungirilor, fază la care asistentul Monica Rigo a considerat că balonul ricoşat din transversală a depăşit linia porţii.
"Meritam să câştigăm acest meci, dar am fost egalaţi în prelungiri. După ce balonul a revenit în teren, arbitra a fluierat fault în atac, dar asistenta a semnalizat gol numai de ea văzut. Am revăzut şi noi faza respectivă, iar mingea n-a trecut de linia porţii. O lipsă de responsabilitate a brigăzii feminine. Considerăm că a fost viciere de rezultat, fiindcă am pierdut trei puncte", a acuzat preşedintele - antrenor Vasile Mănescu, care în meciul cu CSM Rm, Vâlcea a operat mai multe modificări în primul 11. Astfel, portarul Marius Şuta s-a aflat la primul joc oficial pentru FC Drobeta, Costi Gărgălie şi juniorul Mogoş au fost titulari în premieră, Andrei Berceanu a bifat primele minute, Constantin Doicaru şi Nicuşor Poenaru au evoluat pe posturi diferite, în timp ce Hugo Moutinho n-a fost reţinut în lot. "Am avut ochi de şoim. Am făcut şapte mutări şi, pentru prima dată de când am promovat, echipa n-a pierdut în Zăvoi. Chiar am fost aproape de victorie", s-a lăudat Mănescu, aflat la ultimul meci pe banca tehnică. Oficialul severinean a găsit şi motivele pentru care FC Drobeta a pierdut cele două partide disputate în calitate de gazdă, în acest sezon, cu FC Argeş (0-1) şi CS Otopeni (2-3), ambele în mandatul lui Marian Bucurescu. "Fără sprijinul spectatorilor, Drobeta nu s-a mai regăsit în ultimele jocuri de la Vânju Mare. A trecut un an de când ne-am mutat din Severin, iar echipa începe să nu se mai identifice cu oraşul. Practic, s-a înstrăinat. Sperăm să putem reveni în acest tur pe "Municipal", unde jucătorii pot simţi cu adevărat suportul publicului", a explicat Mănescu, în speranţa că arena de la malul Dunării, intrată într-un amplu proces de modernizare cu fonduri de la bugetul local, va fi dată în folosinţă până la finele turului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Ştiri FC Drobeta Turnu-Severin - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:42 PM
RE: Ştiri FC Drobeta Turnu-Severin - Sebi Raducu - 09-04-2009, 09:16 PM
RE: Ştiri FC Drobeta Turnu-Severin - Sebi Raducu - 09-07-2009, 11:48 AM
RE: Ştiri FC Drobeta Turnu-Severin - Sebi Raducu - 09-11-2009, 09:55 PM
RE: Ştiri FC Drobeta Turnu-Severin - Sebi Raducu - 09-14-2009 07:12 PM
RE: Ştiri FC Drobeta Turnu-Severin - Sebi Raducu - 09-14-2009, 07:19 PM
RE: Ştiri FC Drobeta Turnu-Severin - Sebi Raducu - 09-18-2009, 07:30 PM
RE: Ştiri FC Drobeta Turnu-Severin - Sebi Raducu - 09-24-2009, 10:22 PM
RE: Ştiri FC Drobeta Turnu-Severin - Sebi Raducu - 10-29-2009, 10:03 PM