Ştiri Cetatea Suceava
09-14-2009, 07:26 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Cetatea Suceava
Nu vrea să fie considerat laş
Înfrângerea suferită sâmbătă la Brăneşti, 0-4 cu Victoria, este privită cu seninătate de antrenorul Ioan Radu. În opinia acestuia echipa locală se confruntă cu o acută lipsă de valoare şi maturitate. "Cred că prin acest rezultat am revenit la normal. Se întâmplă ceea ce ne aşteptam încă din vară pentru că între timp nu s-a schimbat cu nimic în bine situaţia bugetului, a lotului şi a experienţei jucătorilor. Faptul că am reuşit să scoatem trei remize nu schimbă cu nimic fondul problemei. Acele rezultat au fost nişte semne încurajatoare însă e clar că ne vom chinui cu toate echipele cu care vom juca. Nu trebuie să facem o dramă din această înfrângere pentru că şi Farul şi Snagovul au pierdut la scor meciurile cu Victoria Brăneşti, care nu întâmplător se află pe primul loc al clasamentului", a declarat ieri Ioan Radu.
Tehnicianul sucevean crede că ar fi un laş dacă ar lăsa echipa în acest moment. "Nu trebuie decât să sperăm că vor fi şi vremuri mai bune şi să aşteptăm ca echipa să crească. Eu încerc să fac ceva din ceea ce am la dispoziţie. Nu vreau să dau bir cu fugiţii, acum când am dat de greu", a mai adăugat Ioan Radu, care speră ca la ora meciului cu Petrolul să poată conta pe ultimele achiziţii, Clement Pălimaru şi Victor Gonţa. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)
4 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut