Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României
09-14-2009, 09:11 PM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României
Răzvan Lucescu: "Avem ceva probleme pe postul de fundaş stînga, unde este doar Raţ"

Selecţionerul Răzvan Lucescu a explicat la GSPTV decizia de a folosi anumiţi jucători în meciurile cu Franţa şi Austria, recunoscînd că se confruntă cu anumite probleme pe cîteva posturi.

"Pe partea dreaptă am trei soluţii, Maftei, Săpunaru şi Dănănae. După meciul cu Franţa, am zis să-i acord o şansă şi lui Săpunaru, pentru că el nu prea are experienţă internaţională. Trebuie să gîndesc în perspectivă, dar trebuie să obţin şi rezultate. Pe postul de fundaş stînga avem ceva probleme, unde este doar Raţ. Neşu are ceva probleme la Utrecht, dar încă se ţine bine acolo. Văd că şi Sepsi a prins trei meciuri consecutive la Santander, deci poate reprezenta o soluţie. Pe Adrian Cristea l-am titularizat pentru că am considerat că este o oportunitate foarte bună pentru el să demonstreze ceea ce poate. Are o problemă pe partea de agresivitate", a spus Răzvan Lucescu la GSPTV.

"Dacă va juca la fel, Bănel Nicoliţă ar putea fi titular la Belgrad"
Răzvan Lucescu i-a certat din nou pe şefii din fotbal pentru atitudinea avută vizavi de selecţia făcută pentru partidele cu Franţa şi Austria şi spune că nu le va mai răspunde acestora pe viitor. Totodată, selecţionerul a mărturisit că a fost impresionat de evoluţia lui Bănel Nicoliţă (foto) din meciul cu Gaz Metan.

"Se creează senzaţia că echipa naţională trebuie să crească jucători pentru echipa naţională şi toată lumea ajunge să creadă că acest lucru este normal. Cluburile trebuie să îi ajute pe jucători să crească, iar echipa naţională doar să culeagă valorile. Jucătorii care ajung la naţională asta trebuie să aibă, valoare cît mai mare. Le-am răspuns destul de mult şefilor din fotbal. De acum nu o voi mai face. Voi convoca cei mai în formă fotbalişti. De exemplu, dacă Bănel Nicoliţă va continua pe aceeaşi linie, ar putea fi titular la Belgrad. Reconstrucţia se face în timp, nu pot aduce 22 de jucători tineri în bloc şi să-i înlocuiesc pe cei mai în vîrstă. Am cîştigat deja cîţiva fotbalişti, Iulian Apostol, Maftei, Roman, Dănănae", a spus Răzvan Lucescu la GSPTV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 09-14-2009 09:11 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut