Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
09-14-2009, 09:14 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Viorel Temelescu: "Echipa a avut doi oameni in plus fata de cei de la CFR: Sorin Cartu si suporterii"

Vicepresedintele formatiei Pandurii Targu Jiu, Viorel Temelescu, a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca victoria in fata celor de la CFR Cluj se datoreaza faptului ca echipa din Targu Jiu a avut doi jucatori in plus fata de adversari: antrenorul Sorin Cartu si publicul din tribune.

"Atata timp cat Sorin Cartu este pe banca suntem 12 jucatori, insa acum la meciul cu CFR am fost 13 datorita prezentei foarte numeroase a publicului. Prima repriza i-am batut pe partitura lor, nu s-au aruncat si au asteptat. Noi nu le-am lasat spatii si nici nu am alergat atat cat si-ar fi dorit ei. In repriza a doua au iesit la joc si au obosit mai repede decat noi. Nu trebuie sa punem in balanta valoarea echipelor. I-am simtit pe baieti ca si-au dorit victoria cu CFR-ul. Unuii siufera de vedetism, iar altii joaca sa castige. Nu au fost faze controversate, mai putin o faza. Can mai erau 4-5 minute de joc, oaspetii nu ne-au dat mingea cand se impunea ca fiind un moment de fair play. Nu au facut-o, insa nu ne-au pus probleme la acea faza. Domnul Muresan trebuie sa-si dea seama ca nu au o conducere tehnica excelenta, insa jucatorii sunt foarte valorosi. In Cupa, vom juca impotriva celor de la Iasi, iar cei care nu au prins primul 11, in campionat, vor evolua in acest meci. Cred ca vom reusi un rezultat de egalitate in urmatorul meci din campionat, cel de la Steaua, lipsa suporterilor fiind un atu pentru noi. Avem foarte mare incredere in jucatori si in special in Sorin Cartu. Este un antrenor valoros si sper sa-l avem cat mai mult timp la Targu Jiu. Este greu sa ne bata cineva acasa, exceptie face aceasta International Curtea de Arges", a declarat Viorel Temelescu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:09 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 09-14-2009 09:14 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - gonen - 09-19-2009, 05:22 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut