Ştiri Steaua Bucureşti
09-15-2009, 03:43 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Lacatus: "Gigi Becali face acele declaratii dure cu scopul de a-si motiva jucatorii, dar uneori isi iese din fire"
Finantatorului de la Steaua i-ar sta bine cu un leului antrenorgura - aceasta este parerea fostului antrenor din Ghencea, Marius Lacatus. Acesta si-a exprimat dezaprobarea fata de declaratiile fortate ale patronului la finalul fiecrui meci, considerand ca Becali demoralizeaza jucatorii.
"Gigi Becali face acele declaratii dure cu scopul de a-si motiva jucatorii, dar uneori isi iese din fire. Jucatorii nu trebuie sa puna la suflet, ci sa intre pe teren si sa-si demonstreze valoarea pe care o au. Ce bine ar fi daca i-am putea pune leucoplast la gura dupa meciuri. Multa lume uita lucrurile bune pe care le-am facut. Probabil ca dupa ce am eliminat pe Galatasaray, ar fi trebuit sa vin si sa bat Olympique Lyon cu 6-0", a declarat Marius Lacatus la Fabrica de Sport. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
27 Musafir(i)
27 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut