Şaisprezecimi: FC Zlatna - Dinamo Bucureşti
09-15-2009, 03:51 PM
|
|||
|
|||
RE: Şaisprezecimi: FC Zlatna - Dinamo Bucureşti
"Nu ne prezentăm la meciul cu Dinamo!"
FRF a programat meciul din şaisprezecimile Cupei României dintre CS Zlatna şi Dinamo să se joace la Mediaş, deşi locul iniţial de disputare al partidei era Zlatna.
Cei de la FRF au motivat decizie prin faptul că nocturna echipei de Liga a III-a este de numai 800 de lucşi, iar partida nu ar putea să fie urmărită în condiţii optime de telespectatori. Meciul este programat să se joace joi, de la ora 20.30, urmând să fie televizat de ProTV. Partida a fost mutată pe cel mai apropiat stadion care dispune de instalaţie de nocturnă cu condiţii optime de cel pe care trebuia să se dispute iniţial, potrivit Regulamentului Cupei României. Cei de la Zlatna sunt decişi să nu se prezinte la meci. "Este o strategie a lui Dinamo. Ei au acolo meci în Liga I la trei zile după ce joacă cu noi, de aceia au insistat să joace la Mediaş. Am făcut o hârtie la FRF prin care anunţăm că nu ne prezentăm la meci. Decizia este aproape definitivă, nu mă tem de sancţiuni. Am investit 20 de miliarde anul trecut în stadion, avem nocturnă, de ce nu putem să jucăm la Zlatna? Acum eu trebuie să plătesc bani ca să organizez meciul la Mediaş. Este o mare prostie", a spus preşedintele onorific al echipei, Silviu Ponoran, care e şi primar al oraşului Zlatna. "Noi doream foarte mult să jucăm cu Dinamo, în faţa propriilor suporteri. 7 jocuri am muncit pentru a întâlni o prim-divizionară la Zlatna", a declarat şi Fane Fogoroşi, antrenor CS Zlatna. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut