Ştiri Steaua Bucureşti
09-15-2009, 03:55 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Sunt bucuros că am revenit, dar am nişte principii! Dacă nu-mi place ceva, plec!"
Basarab Panduru a ţinut astăzi prima conferinţă oficială, după ce a fost instalat în funcţia de director sportiv la Steaua. Pandi' e bucuros că a revenit alături de Steaua, clubul unde a evoluat ca jucător timp de cinci ani, însă afirmă că nu vrea să-şi încalce principiile, în perioada în care va lucra în Ghencea.
"E normal să mă consult cu Bergodi. Asta e funcţia. O să vedem ce o să se întâmple. Nu vin eu acum cu cine ştie ce lucruri noi, nemaiauzite. Până acum, oamenii de-aici şi-au făcut treaba bine. O să vorbesc şi cu fanii, dar va depinde de ei. Contează să fie cât mai mulţi spectatori. Am spus că stau pe bancă, dar mă mai gândesc, să văd dacă e nevoie. Antrenorul principal e responsabil de disciplină. Toată lumea să stea liniştită, mai mult decât să discut cu antrenorul nu pot să fac acum. Lumea o să mă judece în viitor, să vadă dacă m-am ţinut de cuvânt.Sunt bucuros că am revenit, dar nu cu orice preţ. Am nişte principii, nu ştiu dacă e bine, dar eu ţin la ele. Dacă mie nu-mi place, mai bine plec", a spus Panduru, într-o conferinţă de presă. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut