Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-15-2009, 04:37 PM
Mesaj: #41
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
A rămas decizia iniţială: Reziliere pe cale amiabilă cu Florin Marin

Ce era de aşteptat în curtea Ceahlăului, s-a confirmat ieri dimineaţă. Managerului general Florin Marin i-a fost încetat contractul cu gruparea pietreană de fotbal. Totul s-a întâmplat după numai un sezon petrecut la nivelul eşalonului secund, finalizat cu promovare în Liga 1 şi doar şase etape trecute din actuala stagiune. Întreruperea colaborării dintre FC Ceahlăul şi fostul şef al băncii tehnice s-a petrecut ieri dimineaţă, puţin după ora 10, pe cale amiabilă. Florin Marin a venit personal la Piatra Neamţ pentru a-şi încheia socotelile cu şefii grupării unde începuse munca de reconstrucţie pentru o nouă formaţie de viitor.

"Este o certitudine, clubul nostru de fotbal trece printr-o perioadă foarte grea; în tot acest parcurs de nou campionat, n-am reuşit să acumulăm mai mult de patru puncte. Asta, în ciuda faptului că echipa joacă destul de bine faţă de cei pe care îi avem în lot", a declarat Viorel Măstăcăneanu.

Despărţirea de Florin Marin s-a datorat, într-o oarecare măsură, şi refuzului acestuia de a duce la îndeplinire dorinţa patronului Gheorghe Ştefan, de a scoate echipa de pe teren în meciul de vineri seară cu FC Braşov.

"Într-adevăr, acela a fost momentul care a condus la luarea acestei decizii", confirmă şi preşedintele Consiliului de Administraţie a reşedintele Consiliului de Administraţie al Ceahlăului. Dar în opinia lui Viorel Măstăcăneanu, lipsa de puncte a echipei şi mai ales locul formaţiei noastre din clasament, au umplut paharul nemulţumirilor oficialilor pietreni, faţă de managerul Florin Marin.

"Până la urmă, asta este viaţa antrenorilor. Când rezultatele întârzie să apară, ei plătesc primii", a mai spus preşedintele Măstăcăneanu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-15-2009 04:37 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut